Спечелете кухненски миксер, винтоверт, бормашина и още много награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 3 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка от КРЕЗ и регистрация на касов бон

Пълни правила:

Kампанията се организира и провежда на територията на Хипермаркет Крез гр. Пазарджик, Строймаркет КРЕЗ гр.Пазарджик и онлайн на www.krez.bg

Механизъм и правила за участие в кампанията.

а/ Всеки желаещ да участва в кампанията трябва да има навършени 16 години. Лица, ненавършили 16 години, имат право да участват само със знанието и съгласието на родител/настойник. Организаторът или негови служители имат право да откажат да регистрират участник, който е непълнолетен.

б/ Всеки желаещ да участва в томболата с награди трябва да направи покупка без минимална стойност на продукт от брошура Септември, която се разпространява чрез хартиен носител и онлайн на https://krez.bg/page/broshura и да регистрира номера на касовия бон или фактурата на КУПИ ПРОДУКТ ОТ БРОШУРА И СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ОТ КРЕЗ (google.com)

в/ След изтичане периода на промоцията до 14 работни дни, но не по-късно на случаен принцип ще бъдат изтеглени печелившите оттомболата. Те ще бъдат обявени на официалната страница на КРЕЗ - www.krez.bg, в социалните мрежи на Организатора, както и във физическите магазини на КРЕЗ.

г/ При невъзможност за връзка с печелившите до 14 работни дни след тегленето Организаторът си запазва правото да изтегли нови такива, които да получат наградите от кампанията.

д/ При неявяване на печелившите да получат наградите си до 30 дни след обявяването им Организаторът си запазва правото да изтегли нови такива, които да получат наградите от кампанията.

е/ При получаването на наградата печелившите трябва да представят касовия бон, с който да удостоверят направената покупка на продукт от брошурата и документ за самоличност.

Стока на лизинг и поръчка на продукт от брошура.

а) Ако клиентът закупи продукт от брошура на лизинг или направи поръчка на такъв, поради липсата на наличност към момента и след финализиране на продажбата, също има право да регистрира своя документ за участие.

Наградите, предоставени от Организатора за томболата са:

    1 бр. aкумулаторен винтоверт Bosch
    1 бр. кухненски миксер Bosch
    1 бр. бормашина Raider
    3 бр. мъжки тример Remington
    1 бр. wireless слушалки
    3 бр. шейкър за фрапе Rohnson
    1 бр. скара Voltz
    1 бр. кана Aquaphor
    1 бр. Easy Mop
    3 бр. хавлиена кърпа
    4 бр. ароматизатор AirWick
    1 бр. сак Bostik
    1 бр. раница Bostik
    1 бр. Часовник TFA

*1 участник може да спечели един брой награда. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара