Спечелете пътешествие до Малдивите, 250 бармански сета и 300 коктейлни кутии от Schweppes

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 септември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на продукт Schweppes и регистрация на код.

Пълни правила:

В Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022“ „Участващи опаковки" за частта на промоцията, свързана с покупка са 500ml и 1.25L Schweppes Сода, Тоник, Мандарина, Pink Tonic Style, Битер Лимон и Нар с код под капачката.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022”  с регистрация на код, са следните:

1.–Бармански сет  общо 250 бр. награди;

2. Коктейлна кутия - общо300 бр. награди;

За описаните 2 вида награди е необходимо да се закупи продукт и да се регистрира кода под капачката му.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022”  без регистрация на код, след като отговорят на въпроса в уебсайта, който получават при регистрация за наградата са следните:

1. х1 бр. – Пътешествие за двама до Малдвите;

Наградата, включва само и единствено:

·       Самолетен билет София-Мале-София за двама
·       Летищни такси за двама
·       7 нощувки в избраният хотел за двама на база ол инклузив
·       Един салонен багаж до 8 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
·       Трансфер летище-хотел-летище

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет, не се включва. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, посещение на туристически и други обекти, допълнителни такси и застраховки, начислени от авиокомпанията, застраховки, ПСР тестове, разходи по престой или нови самолетни билети при евентуално излизане на позитивен резултат след направен тест в чужбина, и др.

Организаторът запазва възможността си да отмени или промени условията на пътуване и вида на наградата по своя преценка, ако възникнат събития или обстоятелства, които възпрепятстват или затрудняват организирането и, като например влошена епидемична обстановка, стачки, събития и обстоятелства, наложени от държавата или авиокомпанията, които не са могли да бъдат предвидени.

В такива случаи наградата се заменя с друга със същата равностойност.

Наградата по точка 7.2.1 е с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

Условия за участие за награди по т. 7.1. с покупка на участващ продукт:

Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката ще откриете:

·       уникален 10-символен код, който може да бъде регистриран на сайта. С един код, може да играете за една от описаните награди в т. 7.1.

·       Всеки 10-символен код под капачка на участваща опаковка е предназначен да се използва за регистрация за конкретната промоция и е с валидност до края на Промоцията (04.09.2022 г.), като след края на периода кодовете стават невалидни и с тях не може да се участва за други игри и награди на сайта.

Регистрация:

Потребителят трябва да влезе на сайта schweppes.coca-cola.bg и да направи регистрация, съгласно правилата и общите условия на същия. Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил на сайта, съгласно правилата за регистрация на профил, описани на същия сайт. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на сайта.
·       Минималната възраст за участие в Кампанията е 18г.
·       Име и Фамилия
·       Парола

Регистрацията и използването на сайта се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове, потребителят се съгласява и с настоящите правила на Кампанията.

Потребителите разбират дали печелят веднага след като регистрират 10 цифрения код под капачката дали той е печеливш или не. Ако потеребителят регистрира печеливш код, то той/тя ще получи веднага съобщение на екрана и получава допълнително e-mail, в който се описва наградата и валидността на ваучера и инструкции как да получи наградата. Ваучерът е 10 символен уникален код, с който победителят верифицира спечелването на наградата пред организатора на промоцията и пред доставчика на наградата.

Условия за участие за награди по т. 7.2. без покупка на участващ продукт:

За да играе за награда по т. 7.2.потребителят трябва да си направи регистрация на сайта schweppes.coca-cola.bg, предоставяйки следната информация:

o   E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
o   Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на на сайта
o   Минималната възраст за участие в Кампанията е 18г.
o   Име и Фамилия
o   Парола

След регистрация потребителят може да участва в томбола за спечелването на награда по т. 7.2.1, след като отговори на въпроса, който ще му бъде зададен. Потребителят може да заявява участие в томболата на всеки 24 часа.

Победителят за наградата по т. 7.2. ще бъде изтеглен на 05.09.2022г.

Победителят ще бъде обявен на сайта.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022“ няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.1.1., 7.1.2. от един потребител.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·       При спечелване на награда от точка 7.1.2., и 7.1.3. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран на сайта schweppes.coca-cola.bg. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: schweppes@locals.bg

своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда, както и че предоставените от него данни са коректни.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от един месец след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

·       При спечелване на награда от точка 7.2.1., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран на сайта schweppes.coca-cola.bg. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: schweppes@locals.bg

своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи информация за наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава желанието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка получаването на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от една седмица след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара