Спечелете машина за фрапе SINGER DM 100 BLACK

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Грозданка Господинова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Спечели машина за фрапе 🧋 като участваш в играта на CreditTime

❗ За да спечелиш:
✔️Харесай страницата ни във Facebook;
✔️Тагни приятел в коментар;
✔️Сподели този пост.

В ИГРАТА могат да участват всички физически лица с местоживеене Република България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Органиpзатора, рекламните агенции, свързани с играта, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

Участието в Играта НЕ е обвързано с усвояване на продукт на Организатора /кредитен продукт/.

Наградата в Играта се предоставя от Организатора на играта, обвързана е със споделяне на публикация от 15.06.2022г. и представлява МАШИНА ЗА ФРАПЕ SINGER DM 100 BLACK.

На 27.6.2022г. на случаен принцип чрез ТОМБОЛА в присъствието на комисия от трима членове, назначена от Организатора, която ще удостовери законосъобразността на тегленото, ще бъде изтеглено името на печеливш Участник, регистриран за участие съгласно настоящите Общи условия, който имат право да получи награда.

Името на печелившия участник ще бъде обявено на Интернет-страницата: www.credittime.eu и на профила на компанията във Facebook. С цел да се съхранят личните данни на печелившия, на Интернет-страницата ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившия.

Спечлилият участник от ИГРАТА ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда, на съответния посочен от него профил във Facebook на лично съобщение.

За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Телефон за връзка; електронен адрес /имейл/, адрес.

Краен срок - 26 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара