Спечелете 3 ваучера по 200 лв. за пазаруване от Answear

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Emiliana123
amy_nka
Tsveti.83

Как се участва:

Чрез коментар във форума bg-mamma.

Пълни правила:

Традиционният пролетен шопинг ни дава тонус и самочувствие и е повод да внесем в ежедневието си повече цвят, лекота и оригиналност. Новите колекции в Answear ще ви запленят с разнообразие и ще ви дадат възможност да пазарувате най-горещите тенденции за сезона!

Един от акцентите за пролет/ лято 2022 според световните подиуми са ярките визии в един цвят. Фуксия, оранжево, червено, както и зелените нюанси са гаранция, че ще се откроите. Още един свеж моден полъх е завръщането на бохо модата.

Сред главните модни теми за пролетта откриваме и подчертания сексапил. Как? С помощта на плътно прилепващи по тялото модели, ефектни изрязвания и провокиращи въображението връзки.

Дискретната елегантност също е тук и също пленява по свой собствен начин. В тази категория мода влизат изчистените сака, панталони, рокли, блузи и костюми и неутралните цветове. Материите са леки и с високо качество. Всяка една покупка в този стил си заслужава инвестицията, защото ще я комбинирате по десетки различни начини през целия сезон.

Що се отнася до аксесоарите, основен акцент е чантата с десен на лога или монограм. При това забелязваме завръщане на по-големите размери чанти, които в продължение на няколко сезона модата беше оставила в изгнание. Да живее удобството!

Пролетните намаления в Answear.bg вече започнаха и сега можете да избирате от любимите си марки с до -50% намаление. В Мid-Season Sale ще откриете Michael Kors, Bimba y Lola, Guess, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld и още.

Вдъхновете се за пролетта с Answear и спечелете артикули от сайта по ваш избор на стойност до 200 лв.!

За да участвате, оставете ни коментар с две неща:
1. Линк към артикул от пролетните предложения на Answear.bg, който бихте носили с удоволствие! Можете да изберете и споделите и повече от един линк.
2. Споделете как бихте го комбинирали и къде бихте го разходили през идващите топли месеци! Това могат да бъдат любимите ви места в града или пък дестинациите, които избирате за уикенда. Нека да обменим стилно вдъхновение и лайфстайл идеи за новия сезон!

Срокът да се включите в дискусията е 13.04.2022 г., а на 14.04.2022 г. ще обявим в темата имената на тримата печеливши. Те ще бъдат избрани от екипа на BG-Mamma заедно с представител на Answear на база най-компетентно и оригинално написани коментари!

Всеки от печелившите ще може да си избере подаръци на обща стойност до 200 лв. от целия асортимент на Answear!

Краен срок - 14 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара