Спечелете 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 17 януари 2022

Как се участва:

С попълване на анкета.

Пълни правила:

За Daikin нуждите на потребителите са водещи при разработването на всеки нов продукт, и затова отново предоставят възможност да споделите повече за избрания и мечтания метод на отопление за вашия дом, като едновременно с това участвате в томбола за страхотни награди!

30-те участника, спечелили раници и тениски в миналогодишната анкета може да видите тук: Daikin анкета 2020 г.

Ако искаш да станеш част от тазгодишните победителите, попълни въпросника и спечели! Ще ви отнеме около 7 минути.

Как да участвам?

Вземи участие в нашия кратък въпросник до 17.01.2022.г и имаш шанса да участваш в томбола за 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin!

Всички печеливши в играта ще бъдат уведомени по имейл от представител на Daikin, като ще им бъдат поискани данни за доставка на наградата.

За кого е подходящ въпросника?

Ако сте потребител, споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които мечтаете да имате в своето жилище.

Ако пък сте професионалист в областта на строителство, архитектура, интериорен дизайн, и предоставяте отоплителни решения или имате наблюдения върху тях - споделете повече за нагласите и предпочитанията на вашите клиенти! И още една изненада от Daikin специално за професионалистите, взели участие в проучването: ако желаете да разберете повече за отоплителните решения на Daikin, сега можете да поръчате и печатни каталози!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара