Познай играчките от Кауфланд и ги спечели

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 декември 2021

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Кауфланд България.

Пълни правила:

Право да участват в Играта имат всички дееспособни физически лица с постоянен адрес в Република България, които към датата на участие са навършили 18 години, с изключение на служителите на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД или  „Кауфланд Сървис“ ЕООД, членове на техните семейства (включително възходящи и низходящи до втора степен, съпрузи и роднини до втора съребрена степен), както и лицата, взели участие в организацията и провеждането на Играта („Участник/ци“).

Участник в Играта е всяко лице:

    разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com.
    коментирало с правилен отговор под публикацията на Играта в Периода на провеждане.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

За участие в Играта желаещите лица трябва да коментират под публикацията, публикувана във връзка с Играта, в рамките на Периода на провеждане в социалната мрежа Facebook на официалната страница на Kaufland България (www.facebook.com/kaufland.bulgaria). В коментарите си участниците трябва да дадат верен отговор на въпроса „кои са трите играчки“ в израза, изписан в снимката към публикацията.

В рамките на Периода на провеждане, всеки Участник може да коментира неограничен брой пъти, но има право да спечели само една награда в рамките на Играта.

В тегленето на наградата участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали с верен отговор под публикацията на Играта във Facebook в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност на трима от участниците да спечелят по една от трите награди, изобразени на снимката – детска кухня, детско люлеещо се конче или детски инструменти.

Коментарите под публикацията на Играта във Facebook следва да бъдат публикувани най-късно до 23:59 часа на 20.12.2021 г. (понеделник). Коментари, публикувани след този час на посочената дата, няма да служат за участие в тегленето на награди. Тегленето на печеливши участници ще се проведе на 21.12.2021 г.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомени с лично съобщение или в отговор на коментарите си под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара