Спечелете пуфове, плажни кърпи и шапки от Hell Energy Drink

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: http://hellenergypromo.bg/winners

За да се включи в промоцията, Потребителят следва:

Да направи покупка в бензиностанции ЛУКОЙЛ, предлагащи напитки HELL на 2 (два) броя HELL ENERGY DRINK (в промоцията участват всички налични в обектите вкусове) в периода от 01.08.2021 г. до 31.08.2021 г.;

Да регистрира фискалния бон (касовата си бележка) на следния електронен адрес:
hellenergypromo.bg

Потребителят следва да регистрира номер на касова бележка, която доказва закупуването на продукти, посочени в чл. 6, т. 1, като качи ясна и видима снимка на касовата бележка на сайта на hellenergypromo.bg, на която ясно и недвусмислено да се вижда:

    че продуктите на касовата бележка са на Hell Energy Drink:
    тяхната стойност,
    обектът, от който са закупени (бензиностанции ЛУКОЙЛ, предлагащи напитки HELL), и
    номерът на касовата бележка.

Регистрация, при която Потребителят:

    не е качил ясна снимка на касова бележка,
    касовата бележка включва различни от посочените в чл. 6, т. 1 продукти или
    продуктите са закупени от обект, различен от бензиностанции ЛУКОЙЛ, предлагащи напитки HELL

се смята за невалидна. В тези случаи Организаторът си запазва правото да не включи съответния Потребител в седмичното теглене на играта.

Една и съща касова бележка не може да се използва от повече от един Потребител и не може да се регистрира повече от веднъж.

При регистриране на валиден фискален бон системата информира Потребителя, че неговата регистрация е успешна.

Потребителят трябва да запази до края на промоцията касовата бележка, регистрирана на сайта на hellenergypromo.bg.

Изпълнявайки условията на Играта, Потребителят участва за спечелване на следните награди:

ПУФ – общо 4 броя
ПЛАЖНА КЪРПА – общо 80 броя
ШАПКА  – общо 120 броя

Един Потребител може да спечели максимално 1 брой награди от всеки вид на седмична база.

С оглед пазарната им стойност, наградите „плажна чанта“ и „чаша“ представляват предметна печалба с незначителна стойност по см. на § 1., т. 62 ЗДДФЛ, а именно предметна печалба, чиято пазарна цена е до 100 лв. За придобиването на същите не се дължи данък върху доходите на физическите лица на осн. чл. 13, т. 21 ЗДДФЛ. За предметната награда „ПУФ“ разходът за дължимия данък се поема от Организатора. За целта ще бъдат изискани допълнителни данни на победителя – ЕГН и номер на лична карта, които той следва да попълни в декларация и върне на куриера в момента на получаване на наградата.

Тегленето на наградите ще се организира на датите, както следва:

Първо теглене на 09.08.2021 г. за периода от 01.08.2021 до 08.08.2021 г.
Второ теглене на 16.08.2021 г. за периода от 09.08.2021 г. до 15.08.2021 г.
Трето теглене на 23.08.2021 г. за периода от 16.08.2021 г. до 22.08.2021 г.
Четвърто теглене на 01.09.2021 г. за периода от 23.08.2021 г. до 31.08.2021 г.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на сайта на hellenergypromo.bg и информирани чрез телефонно обаждане в рамките на 7 календарни дни с информация за спечелената от тях награда.

За да бъде валидиран, Участникът следва да потвърди, че може да предостави регистрираните за участие касови бележки на закупените продукти, посочени в чл. 6, ал. 1.

Организаторът на Играта не носи отговорност, при условие че регистриран участник е предоставил некореспондиращ, непълен или неточен телефонен номер, на който да бъде уведомен, че е печеливш в Играта или по друг начин не е попълнил правилно и точно необходимите данни за участие.

В случай че някой участник, който е спечелил награда, бъде дисквалифициран или няма право да получи такава, наградата автоматично му се отнема, след което друг участник бива избиран за награда и новият печеливш бива уведомяван при прилагане на същия процес, както е описано по-горе по отношение на Наградата. Посоченият по-горе процес може да бъде повтарян колкото пъти е нужно по решение на Организатора.

Организаторът няма задължението да осъществява кореспонденция с непечелившите участници.

Доставките на наградите ще бъдат осъществявани по куриер в работни дни от 09:00 до 18:00 часа. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

Ако участник не може да бъде открит при посещението на куриера или не потърси наградата в определения от куриера срок, наградата се връща от куриера на Организатора.

Награда, която се е върнала при Организатора, може да бъде потърсена от спечелилия Участник в срок от 1 (един) месец след края на седмичното теглене, при което е спечелена от него, като разходите за доставката на наградата се поемат от Участника. След изтичането на този срок се приема, че Участникът се отказва и губи правото да получи наградата си.

Победителите в настоящата Промоция се избират на случаен принцип измежду всички регистрирани участници, които успешно са се включили в Промоцията в съответствие с настоящите условия. Наградите в Промоцията се присъждат на случаен принцип чрез томбола, осъществявана чрез специален софтуер.

Краен срок - 31 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара