Спечелете 10 ваучера за пособия за рисуване от магазини Слънчоглед

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2021

На 01.06.2021 г. на Facebook страницата на Пощенска банка ще бъде публикувана игра за детска рисунка – “Моят нов дом“.

В периода от 01.06.2021 г. до 30.06.2021 г., участниците ще имат възможността да изготвят рисунка на тема “Моят нов дом“ и да я изпратят на лично съобщение чрез настойник. Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие.

Задължително условие е участниците да са до 14г. възраст.

Зачитат се всички рисунки изпратени в Messenger към https://www.facebook.com/PostbankBG/ в периода на играта – от публикуването ѝ на 01.06.2021 г. до 23:59 часа на 30.06.2021 г., които отговарят на настоящите правила.

Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.

НАГРАДИ

След изтичане на периода на провеждане на играта, 10-те най-добри предложения, ще бъдат избрани от специално жури от служители на банката. Награди ще получат всички потребители, чиито картини са попаднали сред избраните и отговарящи на условията за участие. Един потребител не може да получи повече от една награда.

Наградите са 10, под формата на ваучери за професионални пособия за рисуване от Арт магазини за художници Слънчоглед;

Имената на победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Пощенска банка в периода до 07.07.2021 г.

Победителите следва да се свържат с администратора на играта чрез лично съобщение към страницата на Пощенска банка в срок до 14.07.2021 г. Ако обявените победители не се свържат с администратора на играта в посочения срок и по посочения начин, ще бъдат обявени нови победители.

Наградата не може да се заменя за друга стока или паричната ѝ равностойност.

Играта се организира онлайн и може да бъде получена само на територията на Република България.

СРОКОВЕ

Играта стартира от момента на публикуването и на 01.06.2021 г. и завършва в 23:59 часа на 30.06.2021 г. Всички изпратени детски рисунки на съобщение след тази дата/час, няма да вземат участие в играта. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара