Спечелете електрически скутери, дронове, смарт часовници

Краен срок - 19 април 2021

Ела, разгрей и спечели награди от МЕТРО и Mastercard®!

Ако и ти чакаш с нетърпение хубавото време, за да се разтъпчеш навън – имаме нещо точно като за теб! Включи се в новата ни игра и играй за чудесни награди, подходящи именно за приятно и забавно преживяване навън. От 19 февруари до 19 април 2021 г. всяка покупка на стойност поне 69 лв. с ДДС, заплатена с карта Mastercard®, може да ти донесе 1 от 7 яки награди:

    2 бр. електрически скутер SEGWAY KICK SCOOTER E22 E – да си го караш на воля.
    2 бр. дрон dji Mavic Mini – за да си летиш и да правиш от онези яки снимки отвисоко.
    2 бр. смарт часовник Smartwatch Garmin Venu Sq, Music Edition, Light Sand/Rose Gold – за да следиш всяка стъпка.
    1 бр. NINEBOT BY SEGWAY Mini Pro – а ето и голямата награда, за да събираш всички погледи.

Запази фактурата и POS бележката от разплащането с Mastercard® и регистрирай покупката си на promo.metro.bg, където можеш да се запознаеш с пълните условия за участие. Всяка регистрирана уникална покупка увеличава шансовете ти в тегленето за награди. 

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който  направи покупка на  стойност минимум 69.00 лв. с ДДС в някой от Участващите обекти, заплати своята фактура безконтактно с карта Mastercard – кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находяща се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на промоционалната кампания 19.02.2021 г., и след това регистрира данните от POS бележката и фактурата на сайта https://promo.metro.bg/, участва в Играта. При регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни. При спазване на тези условия и след регистриране на валидни данни от POS бележка, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленето на наградите.

За валидна регистрация се счита такава, в която Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, валиден номер на МЕТРО фактура, дата и сума на трансакцията от POS с безконтактна карта Mastercard.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

Всеки Клиент може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка регистрирана уникална фактура за поне 69.00 лв. с ДДС и съответната POS бележка от заплащането по нея се считат за едно участие.

При спечелване, Участникът трябва да представи печелившата POS бележка и оригинална фактура, доказваща валидна регистрация за участие в Промоционалната кампания спрямо настоящите общи условия.

В Промоционалната кампания се раздават общо 7 (седем) награди:

    2 броя ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР SEGWAY KICK SCOOTER E22 E
    2 броя ДРОН dji Mavic Mini
    2 броя СМАРТ ЧАСОВНИК Smartwatch Garmin Venu Sq, Music Edition, Light Sand/Rose Gold
    1 брой NINEBOT BY SEGWAY Mini Pro

Организаторът запазва правото си да прави промени в наградния фонд, спрямо наличностите на определените модели от различните видове награди.

Тегленето на наградите ще се състои не по-късно от 23.04.2021.

Всеки участник има право да получи само една награда за целия период на играта.

Печелившите ще бъдат определени в присъствието на Комисия при провеждане на теглене на случаен принцип чрез използване на специализиран софтуер в централния офис на Организатора. Организаторът няма да използва процедури, нито специализирания софтуер по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите. Резултатите от тегленията, както и Печелившите ще бъде отразен в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година от провеждане на тегленето.

Освен седемте Печеливши, при тегленето ще бъдат изтеглени и 7 (седем) резервни участника.

Печелившите ще бъдат информирани за спечелването на награда чрез данните за контакт, предоставени при регистрацията им, на  https://promo.metro.bg/, в срок до 14 дни след изтеглянето им.

В случай че Организаторът не може да осъществи контакт с печелившите и печелившите не потвърдят съгласието си до 14 дни след първия опит за свързване с него, Организаторът си запазва правото да предостави наградата на резервен Участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Печелившите участници ще бъдат обявени на сайта на Организатора https://promo.metro.bg/ след установяване на контакт с тях и проверка на валидността на участията им.

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда. При потвърждаване на участие, Печелившите участници трябва да предоставят печеливши POS бележки и оригинал на МЕТРО фактура, отговарящи на общите условия на Играта в срок от 7 дни от установяване на контакт с тях. Организаторът може да изиска от Печелившите да потвърдят самоличността си, чрез предоставяне на необходимите документи. Печелившите, с приемането на наградата, предоставят съгласието си, да бъдат фото заснемани, като заснетият материал може да бъде използван от Организатора и/или Mastercard по начин и цели, каквито намерят за добре, включително с рекламни или промоционални цели без да дължат възнаграждение за това.

Наградата се получава на място в обект на Организатора срещу попълнен и подписан от Печелившите Приемо-предавателен протокол за получаване на награда. Печелившите ще бъдат информирани на предоставените от тях контакти за връзка при регистрацията им за участие кога и в кой обект на Организатора могат да получат наградата си.

Наградите са с пазарна стойност над 100.00 лв. с ДДС. С получаването на такава награда Печелившият се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи, Печелившият се задължава, като необходимо условие за получаване на награда, да предостави информация относно своите пълни имена и ЕГН, които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на Печелившия. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара