Спечелете 10 фото принтера CANON CP 1300

Краен срок - 31 декември 2020

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са 10 бр. фото принтера CANON CP 1300 WHITE, всеки от които на стойност 229 лв. с ДДС

Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

В Играта може да участва всяко лице, което отговаря на изискванията за право на участие, описани в раздел 5 на Официалните правила.

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи един или повече продукт(и) с марка Always Platinum без значение от стойността на продукта и разфасовката му от който и да е магазин от търговската верига на „Лили Дрогерие“ ЕООД в периода на Кампанията, посочен в раздел 6. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: www.shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

Един участник може да участва в Промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 7 (седем) дни след края на Кампанията и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници и 10 резервни.

В рамките на 1 (една) седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с печелившия участник на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 (пет) работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

Получаването на наградите ще става на посочен от печелившия участник търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД. Изпращането на наградите до избран от печелившите участници търговски обект на Партньора се изпълнява до 7 (седем) дни след предоставяне на Организатора на всички данни, необходими за деклариране и внасяне на данъка по Закона за данъка върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“).

Наградите по раздел 7 са на единична стойност над 100 (сто) лв. без ДДС. По отношение на тяхследва да бъде заплатен окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.

За провеждане на томболата, предоставяне на наградите и изпълнение на чл. 10.1, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Партньора три имена, мобилен телефон и номер на касовата бележка, а на Организатора – необходимите данни за деклариране, удържане и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара