Спечелете 1000 ваучера по 300 лв. от Lidl


Краен срок - 13 декември 2020

Празнуваме 10 години, празнувай и ти!

От 16 ноември до 13 декември пазарувай в Lidl за не по-малко от 20 лева, регистрирай касовата бележка на тази страница и може да спечелиш един от хиляда ваучера по 300 лв. за пазаруване. Всеки понеделник от 23.11. до края на играта ще теглим по 250 късметлии и ще обявяваме имената им на тази страница. Виж пълните правила на играта по-долу или в магазините на Lidl в страната при поискване.

Пази касовата бележка, за да вземеш наградата си.

За да участва в Играта, Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта (16.11.2020 до 13.12.2020 г. вкл.) да:

1. пазарува в магазин на Лидл България за не по-малко от 20 (двадесет) лева и да запази касовата бележка; и

2. да посети страницата www.lidl.bg/10godini и да попълни в съответните полета номера на магазина, от който е пазарувал, и номера на касовата бележка, както е показано на самата страница, както и да попълни в регистрационната форма съответната информация в предвидените за тази цел задължителни полета: име и фамилия (на кирилица), имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и личните му/ѝ данни да бъдат обработвани за целите на Играта съгласно политиката на Лидл България за защита на личните данни за Играта  и след това да натисне бутон „Участвай“.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва неограничен брой пъти, при отчитане на условието, че с една касова бележка не може да се участва повече от веднъж, т.е. за всяко участие е необходима отделна касова бележка. За целите на играта, участникът следва да запази касовата бележка, с която е участвал, до един месец след приключване на Периода на провеждане на Играта, тъй като представяне на копие на същата е условие за получаване на награда в Играта, в случай че Участникът бъде изтеглен като победител.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са 1000 ваучера за пазаруване в магазините на Лидл България, всеки на стойност 300 лв. Един ваучер включва електроннa картa за пазаруване в магазините на Лидл България, заредена с 300 лв. Kартата може да се използва многократно до изчерпване на заредената в нея сума или до изтичане на периода ѝ на валидност (31.12.2023 г.), което настъпи първо.

Един Участник може да спечели само една награда, независимо колко отделни участия има; по-големият брой отделни участия увеличава шанса Участникът да бъде изтеглен като печеливш в Играта.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

С получаването на наградата Участникът се задължава като необходимо условие да предостави информация относно своите пълни (три) имена и ЕГН с оглед фискалните задължения на Организатора. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши чрез провеждането на 4 томболи на случаен принцип. При всяка томбола Организаторът ще изтегли по 250 печеливши измежду всички регистрирани от началото на Играта до момента на съответното теглене. Тегленията ще се проведат на следните дати: 23.11.2020, 30.11.2020, 07.12.2020 и 14.12.2020. Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/10godini до 24 часа след провеждане на съответната томбола. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и чрез имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата на Лидл България съгласно условията на т. 13, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението става през контактния формуляр на следния линк: https://www.lidl.bg/bg/FAQ-Kontakti.htm. След отваряне на линка в полето „Относно” се избира „Игри“. Участникът следва задължително да попълни следните полета: име и фамилия, имейл адрес, адрес за доставка (полета „Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), поле „Съобщение“, в което да посочи ЕГН, трите си имена и „Приемам награда от играта „Подаръци преди празниците“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата, както и да приложи сканирано копие на касовата бележка, с която той/тя е участвал/а в Играта.

Ако Организаторът не получи от уведомения Участник обратна връзка по начина, в рамките на срока и със съдържанието, посочени в т. 14, включително ако участникът посочи невалидно ЕГН, Участникът губи правото да получи наградата си.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на обратна връзка по т.14. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара