Спечелете всеки ден ръчен душ с 3 струи - Rainshower Smartactive 130

Краен срок - 30 октомври 2020

От 26 октомври до 30 октомври GROHE и Стартер ти дават възможност да спечелиш ръчен душ с 3 струи - Rainshower Smartactive 130! Включи се в играта като отговориш правилно на дневния въпрос в официалната фейсбук страница на Стартер.

Започнете или завършете деня си със страхотно изживяване под душа, което ще ви освежи, зареди с енергия за деня и ще ви накара да се усмихнете. Всеки ден един от вас може да спечели: Rainshower Smartactive 130 ръчен душ с 3 струи!

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Повече от 6000 души работят за компанията, 2400 от които в Германия. От 2014 година, GROHE е част от корпорацията  LIXIL Group. Основните ценности,  отъждествяващи  марката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.

Многобройни изключителни проекти по целия свят са оборудвани с продукти на GROHE, което свидетелства за предпочитанията на архитекти, дизайнери и инвеститори. Всички фабрики на GROHE в международен мащаб предлагат еднакво високи стандарти за производство, като по този начин GROHE гарантира, че нейните продукти отговарят на най-безкомпромисните изисквания по отношение на изработката и функционалността.

Разпръскваме щастие!
Животът е прекрасен, а сега и вашият душ!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара