Спечелете таблет и ваучери за 240 и 160 лв.


Играта е приключила!

Печеливши:
1. награда – Симона Ментова
2. награда – Надя Харалампиева
3. награда – Катя Вълчева



Участвайте и спечелете награди!

Отново ви каним да се включите в езикова онлайн игра, която тази година е на тема „Открий превода!“.

Предизвикайте се в ролята на преводачи, които трябва да вземат решения как да преведат текст в реално време, и ще можете да научите интригуващи  изрази на различни езици!

Право на участие в играта имат всички граждани на територията на Република България, без ограничение във възрастта. Всеки участник в играта може да участва само веднъж, с една регистрация.

Участниците трябва да отговорят на въпроси от викторина чрез попълване на онлайн формуляр. Играта започва на 01.09.2020 година в 17:00 часа и продължава до 12:00 часа на 28.09.2020 година.

Всеки участник трябва да въведе коректно необходими данни, които ще бъдат поискани при започване на играта. Регистрацията на участника включва следните данни: валидна електронна поща, телефонен номер и съгласие, че участникът е запознат с Общите условия и Правила на играта.

Играта „ Открий превода!“ се състои от 18 въпроса, предоставени от културните институти на държавите — членки на ЕС (EUNIC), и културните отдели на някои посолства в България. Играта се провежда в рамките на събитията, посветени на Европейския ден на езиците (#EDLangs) — 26 септември — и цели популяризирането на културното богатство на езиците на Европа и професията на преводача #DiscoverTranslation).

Всеки участник, който направи регистрация, трябва да опита да отговори на всички въпроси. За всеки въпрос има посочени три възможни отговора, измежду които участникът трябва да избере един-единствен верен отговор. Участникът има възможност да се връща назад и да променя посочените отговори.

Награди

    Първа награда — таблет.
    Втора награда — подаръчен ваучер на стойност 240 лв. за покупка от книжарница.
    Трета награда — подаръчен ваучер на стойност 160 лв. за покупка от книжарница.

Тримата печеливши участници се определят чрез жребий на случаен принцип. В жребия участват всички участници, отговорили вярно на всички въпроси. Ако няма участници отговорили вярно на всички въпроси, класирането и разпределението на наградите става според броя на верните отговори на участниците.

Печелившите участници и верните отговори ще бъдат обявени на интернет страницата http://edl-events-bulgaria.eu на 28 септември 2020 г. в 17:00 ч. и на Фейсбук страниците на участващите организации.

Организаторите ще се свържат с печелившите участници по електронна поща или по телефон на 28 септември 2020 г.

В случай, че по време на играта бъде установено, че един и същи участник се е регистрирал повече от един път и е спечелил повече от една награда, то за валидна регистрация се смята първата по време регистрация и организаторите имат право да откажат следващите награди.

Организаторите имат ангажимент да се свържат с получателите на наградите по телефон или чрез съобщение, изпратено на имейл адреса, посочен във формата за регистрация.

Печелившите участници ще могат да получат наградите си след 28 септември 2020 г. или лично в сградата на Представителството на Европейската комисия, ул. „Раковски“ 124, София 1000; или на посочен пощенски адрес.

Наградите се връчват във вида, в който са обявени, не могат да се заменят с други или да се предоставя паричната им равностойност.

Организаторите не носят отговорност в случай, че участникът не е предоставил валидни данни за контакт и с него не е бил установен контакт във връзка със спечелената от него награда.

Краен срок - 28 септември 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара