Спечелете парични награди по 2000 лв., стерео системи, екшън камери, хладилни чанти и хамаци


Играта е приключила!

Печеливши: http://www.igraskod.com/


Програмата стартира на 10-ти август 2020 г. и ще продължи до 11-ти октомври 2020 г. Крайната дата, до която ще се приема регистрация на уникален код, чрез регистрация в сайта www.igraskod.com или чрез изпращане на SMS на номер 1711, е 11-ти октомври 2020 г. За регистрация в сайта www.igraskod.com или изпратени SMS за участие след тази дата и евентуални разходи, свързани с това, Организаторът няма да носи отговорност. Крайният срок за изпращане и получаване на наградите е 11-ти ноември 2020 г. След 11-ти октомври 2020 г. участващи опаковки могат да бъдат предлагани в търговските обекти до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди.

В програмата „Лятото ми е the best с море от награди”, участват опаковките на The King Original Red 84 и 100‘s, The King X -Cut Red и Blue, The King Centrio Denim Blue и Sky Blue) , снабдени с вложка на случаен принцип. На всяка вложка има уникален код на латиница, който потребителят следва да регистрира, за да разбере дали вложката е печеливша или участва за теглене на големите награди. В една опаковка може да има само една вложка.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „Лятото ми е the best с море от награди”. Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

На гърба на всяка вложка, поставена в участващите промоционални опаковки, има отпечатан уникален код, съдържащ цифри и букви на латиница. Потребителят трябва да регистрира уникалния код на www.igraskod.com или като изпрати SMS с текст кода, изписан на латиница, на номер 1711, активен за абонатите на трите мобилни оператора в България. Цената на един SMS към номер 1711 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на A1 и ВИВАКОМ и 0,29 лв. с ДДС за абонати на ТЕЛЕНОР. След регистриране на кода на www.igraskod.com и ако този код е валиден и уникален (т.е. да не е бил регистриран в системата до сега), потребителят ще получи обратно съобщение, което обявява дали потребителят печели моментна награда или участва за големите награди. След изпращане на SMS с кода и ако този код е валиден и уникален (т.е. да не е бил регистриран в програмата до сега), потребителят ще получи обратен SMS, който обявява дали потребителят печели моментна награда или участва за големите награди. Ако потребителят печели моментна награда, в обратния SMS, печелившият участник ще бъде помолен и да изпрати данни за получаване на наградата, а именно: име и фамилия, ЕГН и точен адрес. При нужда, Организаторът може да се свърже с него, за да уточни детайлите по получаване на наградата. Изпращането на SMS от спечелил потребител с данните за получаване на наградата ще бъде таксувано по цените, посочени по-горе за SMS към номер 1711.

За участие в тегленията за голямата награда (5 парични награди на стойност 2 000 лв.) в програмата „Лятото ми е the best с море от награди ”, потребителят трябва да регистрира поне 5 уникални кода по време на кампанията. Един участник може да участва в програмата с неограничен брой уникални кодове. Ако участник е регистрирал повече от една пет-кодова комбинация в кампанията, той участва в тегленето толкова пъти, колкото валидни и уникални пет-кодови комбинации е регистрирал.

Всеки мобилен номер се счита за отделен участник и се следи броят регистрирани кодове от този номер. В един SMS ще може да бъде изпращан само един уникален код. При изпращане на повече от един код в SMS, изпратените кодове ще бъдат счетени за невалидни. Всяка регистрация в сайта www.igraskod.com с един телефонен номер се счита за отделен участник и се следи броят регистрирани кодове с този телефонен номер. В една регистрация ще може да бъде вписван само един уникален код. При регистриране на повече от един уникален код, регистрираните кодове ще бъдат счетени за невалидни.

Наградите на програмата са общо 305 на брой и са както следва:

Моментни награди:

    Стерео система JBL – 50 броя;
    Екшън камера – 50 броя;
    Хладилна чанта – 100 броя;
    Айляк хамак – 100 броя;

Големи награди:

    Парична награда на стойност 2 000 лв. - 5 броя;

МОМЕНТНИТЕ НАГРАДИ се разпределят на случаен принцип, в момента на получаване на SMS или регистрация на www.igraskod.com с валиден и уникален код, от специално разработен софтуер.

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се разпределят измежду всички регистрирали поне пет броя валидни и уникални кода в периода 10-ти август – 11-ти октомври 2020 г. г., с един телефонен номер.

Ако участник е изпратил повече от пет кода в кампанията, той участва в тегленето толкова пъти, колкото кратни на пет, валидни и уникални кодове е изпратил. Тегленето на ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се извършва чрез автоматично електронно теглене между 12-ти октомври и 16-ти октомври 2020 г. в присъствието на нотариус.

Всички участници, спечелили голяма награда, ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане и печелившият участник ще бъде помолен и да даде данни за получаване на наградата, а именно: име, фамилия, точен адрес и ЕГН.

С един валиден и уникален код, може да бъде спечелена само една моментна награда.

Печелившите участници следва да изпратят данни за получаване на награда, чрез SMS или в сайта www.igraskod.com в зависимост от начина на регистриране на кода. Данните трябва да са изписани на латиница и да съдържат име, фамилия, ЕГН и точен адрес за доставка на наградата. При нужда, Организаторът ще се свърже с печелившия участник в максимално кратък срок за потвърждаване на данните. Наградите се изпращат чрез куриерска служба на седмична база. Краен срок за доставка на наградите е 11-ти ноември 2020 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите печелившите вложки като доказателство, както и да предоставят на куриерите документ за самоличност. Наградите се предоставят лично на спечелилия участник, само ако спечелилият участник представи документ за самоличност и от представения документ за самоличност се установи, че той е поне на 18 г. В случай, че участникът е на възраст под 18г., няма право да получи наградата. Ако той/тя не присъства на посочения адрес, куриерите оставят бележка с адрес, от който спечелилият може да вземе пратката в седем дневен срок.

Краен срок - 11 октомври 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара