Спечелете 30 SOMERSBY градски колела


Краен срок - 23 септември 2020

А някой пие... Somersby

Този някой може да кара ко-ле-ло. Играй и спечели едно от 30 градски колелета, за да си го караш полека.

„Участващи опаковки“ са бутилки Somersby330мл – Ябълка, Круша, Боровинка и Манго&Лайм

Закупилите 3 бутилки Somersby330mlв комбинация по избор, могат да спечелят награда: едно от 30 SOMERSBY градски колела.

Регистрирай касовата бележка на www.somersbypromo.bg. Запази касовия бон за удостоверяване на покупката.

Уникалният код от касовия бон, който може да бъде регистриран на сайта  www.somersbypromo.bg, участва в томбола за наградите, описани в т. 7.1.

Тегленето на наградите ще се извърши в присъствието на нотариус в централен офис на КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ АД. Всички спечелили награда колело ще бъдат уведомени по имейл, в рамките на две седмици след края на промоцията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка .

Регистрация: за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:

    Да въведе своя актуален имейл адрес в сайта  www.somersbypromo.bg, на който може да бъде открит, при спечелване на награда.
    Да въведе уникален код от касовия бон, удостоверяващ направената покупка.

    При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Промоцията, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни).

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда Somersbyколело, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група над 18 години. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира минимум 1 касова бележка, потвърждаваща покупката на 3 броя Somersby330мл, в комбинация по избор, описани в Част 6.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъде уведомен по имейл и помолен да предостави следните лични данни – две имена, адрес и телефон.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на две седмици след края на промоцията. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 Somersbyколело за целия период на Промоцията.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна) .

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – Somersbyколело в рамките на 2 седмици след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовият бон, удостоверяващ направената покупка. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. В случай че в рамките на 2 седмици от получаване на информация за контакт, доставката на наградата не може да се осъществи, по вина, която не може да се вмени на Организатора, то награда не се предоставя. За избягване на съмнение, Организаторът ще направи 3 /три/ опита да осъществи доставката на наградата чрез телефонно позвъняване и текстово съобщение до печелившия участник. При направени 3 неуспешни опита за доставка се приема, че участникът няма интерес от получаването наградата и такава не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. Спечелилите колело участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара