Спечелете 3 броя iPhone 11 и 5 броя слушалки Apple AidPods Pro


Играта е приключила!

Печеливши:

1 от 3 изброени печелят смартфон iPhone 11 128 GB
🥇 Пламен Филев
🥇 Радостина Димитрова
🥇 Руска Димитрова

1 от 5 изброени печелят безжични слушалки Apple AidPods Pro
🏆 Петър Димитров
🏆 Явор Димитров
🏆 Станислав Георгиев
🏆 Димитър Радулов
🏆 Надежда Джарова

При не успешен опит да се свържат с някой от тях, участникът ще бъде заменен с резервен печеливш участник.
Георги Иванов
Боян Стоенчев
Румяна Ванкова
Антония Белева
Ралица Касърова
Мария Славчева – Серева
Атанаска Ерева
Полина Панайотова



Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са::
• 3 бр. смартфони iPhone 11, 128 GB (черен цвят), всеки от които на стойност 1,687 лв.
• 5 бр. безжични слушалки Apple AidPods Pro, всеки от които на стойност 473 лв.

Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукти Gillette и/или Gillette Venus на минимална обща стойност 20 лв. с ДДС от който и да е магазин от търговската верига Лили Дрогерие в периода на Кампанията, посочен в раздел 6. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: www.facebook.com/LillyDrogerieBG, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 7 дни след края на кампанията и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници и 10 резервни.

В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

Имената на 8-те печеливши участници ще бъдат публично оповестени на фейсбук страницата на Партньора: https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG на 10.09.2020г.

Изпращането на наградите до избрани от печелившите участници търговски обекти на Партньора се изпълнява до 7 дни след предоставяне на Организатора на всички данни, необходими за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Наградите по раздел 7 са на единична стойност над 100 лв. с ДДС. Следователно следва те да бъдат обложени на окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.

За провеждане на томболата, предоставяне на наградите и изпълнение на чл. 10.1, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Партньора три имена, мобилен телефон и номер на касовата бележка, а на Организатора – необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ.

Краен срок - 31 август 2020

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Много искам да го спечеля!Ако мен ме изберете,ще ви бъда много благодарна.

    ОтговорИзтриване
  2. МНОГО ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛЯ ЩЕ РЕВА АКО СПЕЧЕЛЯ

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара