Спечелете комплект фон дьо тен и trendy чанта от Nivea


Играта е приключила!

Печеливши:
Виолина Кучева - Плевен
Христина Шалева - Бургас
Анелия Ставрева - Пловдив



СПЕЧЕЛИ ФОН ДЬО ТЕН CELLULAR 3в1 CUSHION И TRENDY ЧАНТA

Новият фон дьо тен Cellular 3в1 Cushion осигурява интензивна грижа и грим в практична опаковка, която можеш да вземеш със себе си навсякъде, за да поддържаш кожата си свежа и със сияен тен! Сподели ни мнение за този продукт в отзив и можеш да го спечелиш заедно със супер trendy чанта, идеална за твоите летни аутфити! 💃🏻 👛

В Кампанията могат да участват всички физически лица, навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/shop/nivea-cellular-3in1-cushion.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който желае да участва в Кампанията, трябва да използва своя акаунт на https://www.NIVEA.bg или да създаде нов акаунт, като посочи свои валидни данни: име и фамилия, електронна поща. След това е необходимо да остави отзив за един от трите фон дьо тена за лице CELLular 3в1 Cushion, намиращи се на страницата на кампанията https://www.nivea.bg/shop/nivea-cellular-3in1-cushion.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

В случай, че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно, неговото участие ще бъде счетено за невалидно и той ще загуби правото си за участие в Кампанията.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
* Влиза в своя акаунт на https://www.NIVEA.bg.
* Избира един от трите фон дьо тена CELLular 3в1 Cushion, показани на https://www.nivea.bg/shop/nivea-cellular-3in1-cushion, и написва отзив за него на съответната страница на продукта:
- Фон дьо тен CELLular 3в1 Cushion светъл тон https://www.nivea.bg/shop/cellular-cushion-svetal-ton-40059004374710168.html
- Фон дьо тен CELLular 3в1 Cushion среден тон https://www.nivea.bg/shop/cellular-cushion-sreden-ton-40059004375010168.html
- Фон дьо тен CELLular 3в1 Cushion тъмен тон https://www.nivea.bg/shop/cellular-cushion-tamen-ton-40059004375320168.html

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 24 юни 2020г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 3 печеливши. Всеки от тях ще получи на посочения от тях адрес по един фон дьо тен NIVEA CELLular 3в1 Cushion – цвят по избор, и по една дамска чанта ANSWEAR BB84-TOD00L_10Y. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/shop/nivea-cellular-3in1-cushion до 26 юни 2020г..

За да получи наградата си, печелившият Участник ще получи имейл от Организатора, изпратен на имейла, използван от Участника при регистрацията си на https://www.NIVEA.bg, в който ще му бъдат изискани данни за доставка. Данните – име, фамилия, имейл, рождена дата, телефонен номер и пълен адрес за доставка, трябва да се изпратят само и единствено в лично съобщение на официалната страница на NIVEA във Фейсбук: https://www.facebook.com/NIVEABulgaria/.

В случай, че печеливш Участник не изпрати изисканите данни за получаване на наградата в лично съобщение на официалната страница на NIVEA във Фейсбук: https://www.facebook.com/NIVEABulgaria/, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, фамилия и имейл, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече от една електронна поща. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена и/или електронни пощи.

Краен срок - 21 юни 2020

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара