Спечелете 3 опаковки PGX® DailyUltraMatrix®


Играта е приключила!

Печеливши:
sis_ko
scharada
_darichka_



Принудителното стоене у дома е досадно, но сега е най-удобният момент да направите нещо полезно за здравето и фигурата си! С помощта на PGX® DailyUltraMatrix® вие ще постигнете това по естествен начин, без риск от нежелани ефекти.

PGX® DailyUltraMatrix® е специализиран продукт, повлияващ основните фактори, свързани с покачването на килограми: повишен апетит, нестабилни нива на кръвната захар, наднормено тегло.

PGX® DailyUltraMatrix® съдържа патентован комплекс от три вида водоразтворими фибри, комбинирани със средноверижни триглицериди от кокосово масло. Предлага се в опаковка от 120 софтгел капсули.

Действие. Фибрите достигат вискозитет до час след прием – те набъбват в стомашната среда, образувайки гелоподобно вещество, което увеличава обема на поетата храна в стомашно-чревния тракт. В резултат храносмилателният процес се забавя и се създава усещане за ситост, дори след консумация на малки количества храна.

Приемът на PGX® има разнообразни ползи: усвояването и метаболизмът на въглехидратите се подобрява, освобождаването на глюкоза в кръвта се забавя, повишава се чувствителността на клетките към инсулина. Посредством тези механизми се постига усещане за ситост, а внезапните пристъпи на глад са редуцирани до минимум.

Сертифицираният нутриционист, председател на сдружението на нутриционистите в България и преподавател по йога – Яна Данаилова, включи PGX® в още един от проектите си. Тя постигна невероятни резултати със своя пациент Илиан Танев, който благодарение на съставения от нея специален режим и терапията с PGX®, свали 33 кг за 8 месеца!

Включете се в нашата дискусия!
Споделете ни коя е вашата проблемна зона и с колко килограма бихте искали да редуцирате теглото си?

На 14 май трима от всички участници в темата ще спечелят по една опаковка PGX® DailyUltraMatrix®.

Краен срок - 14 май 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара