Конкурс за творческо претворяване на ненужности


Играта е приключила!

Печеливши:
➡️ 1. Виктория Василева
➡️ 2. Александра Кирякова
➡️ 3. Теодора Йорданова
➡️ 4. Дениз Рухи



Всеки от вас е чувал за рециклирането – да оползотворим отпадъците така, че материалът от тях да се използва за създаването на нещо друго.

А знаете ли какво е да НАДциклираш? Убедени сме, че много от вас го правят, без да знаят, че се нарича така.

Да надциклираш означава да преобразиш старите предмети в нещо красиво и практично, което има по-голяма стойност от предмета, от който си го създал. Например, да превърнеш стар буркан във ваза или свещник, или самотната съдрана обувка в саксия, а старите дънки в органайзер. Въображението ви може да се вихри неограничено!

Освен това е безценно да получиш ръчно изработен подарък, за който някой е отделил време и творчество, докато е мислил за теб. Затова ние от „Свят на бъдещето“ и Zero Hero те предизвикваме!

1.    Разрови шкафовете и кутии с ненужности и ги вложи в нещо красиво и практично.

2.    Публикувай на стената на събитието своето име и възраст, 2 снимки на своя шедьовър и 1 с теб как твориш до 15.05.2020 г.

3.    Нашият екип ще избере двама победители от участниците, а един човек ще бъде изтеглен на случаен принцип. Победителите ще обявим на 18.05.2020 г.

4.    Наградите са комплекти с еко алтернативи за живот в подкрепа на Земята, включващи: текстилна чанта, торбички за пазаруване насипно, бамбукова четка, силиконова сгъваема чаша, натурална козметика (паста за зъби, балсам за устни) и списък със стъпки за живот с минимален отпечатък.

Очакваме творбите ви с нетърпение!

Краен срок - 15 май 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара