Спечелете страхотни пролетни награди от Мебели Иввекс


Краен срок - 30 април 2020

СТРАХОТНИ ПРОЛЕТНИ НАГРАДИ от Мебели Иввекс всеки петък до края на месеца!

👉 УЧАСТВАЙ до 30ти АПРИЛ!

Двама ще спят на УДОБНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ от ИВВЕКС, а други двама ще спечелят СТРАХОТНА ТАБУРЕТКА - перфектния акцент за вашата всекидневна или спалня!

За да участваш 👇

👍 Харесай поста и страницата ни!
🛋 Коментирай под поста “Кой от диваните на ИВВЕКС бихте си поръчали и в кой цвят”
📬 Сподели поста с приятели, използвайки хаштаг #ДиваниИввекс

    На 10.04 и 24.04.2020 г. изтеглените победители ще спечелят по един комплект прекрасни меки възглавници ИВВЕКС, за несравним комфорт по време на сън /общо 2 комплекта за цялата игра/
    На 17.04 и 01.05.2020 г. изтеглените победители ще спечелят по една страхотна функционална табуретка от Мебели Иввекс /общо 2 за цялата игра/

Получаване на наградите: за получаване на наградата с печелившия ще се свърже представител на Организатора.

Ако участникът не бъде открити в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати /ФБ, е-мейл/ или не отговаря на някое от условията в играта, награда не се предоставя.

Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подадени от участниците неточни или погрешни данни. Правото да придобие наградата има лицето, спазило всички условия на играта и изтеглено като печеливш на посочените по-горе дати. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, по своя собствена преценка, при неспазване условията за участие в играта или при установяване на опити за манипулиране.



ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара