Спечелете BMW 330i xDrive Sedan M Sport и €15,000 кеш


Краен срок - 31 май 2020

Затегнете коланите

Лятото наближава и какъв по-добър начин да го запомните от това да шофирате колата на мечтите си. Ние предлагаме на всички нови и съществуващи инвеститори възможността да спечелят главозамайващ автомобил. Не просто BMW, а BMW 330i xDrive Sedan M Sport, 2020 модел. А най-хубавото е, че то ще бъде доставено директно до вашата врата.

Не само можете да спечелите най-добрия градски автомобил, но ви очакват и още две парични награди от 10 000 евро и 5000 евро. Парите ще бъдат изпратени директно в сметката на щастливия победител в Бондора.

Това е едно от най-вълнуващите ни предложения за награди до този момент, така че не го пропускайте.

Ето как можете да спечелите

Просто е! Всичко, което трябва да направите, за да влезете в тегленето на награди * е да добавите пари към сметката си в Bondora и да инвестирате. Това е. Няма значение дали инвестирате € 1 или 5000 €, автоматично участвате при тегленето на наградите. Не чакайте. Първата награда ще бъде изтеглена на 01.04.2020г. Инвестирайте сега!

* За да участвате в тегленето на наградите, трябва да добавите пари към сметката си в Bondora и да инвестирате между 16/03/2020 - 31/05/2020. Победителят за наградата от 5000 евро ще бъде изтеглен на случаен принцип и уведомен по имейл на 01.04.2020 г. Победителят за наградата от 10 000 евро ще бъде изтеглен на случаен принцип и уведомен по електронната поща на 01.05.2020 г.

Победителят за наградата BMW ще бъде изтеглен на случаен принцип и уведомен по имейл на 01/06/2020. Сумите от паричните награди ще бъдат добавени към сметката на победителя в Bondora в рамките на 7 работни дни. Наградата BMW ще бъде връчена на победителя в рамките на Европейското икономическо пространство преди 01.01.2021 г. Потребителят се съгласява да не продава колата и да не премахва елементите на марката Bondora в рамките на 12 месеца след получаването. Всички спечелили награди се съгласяват да участват в последващи маркетингови кампании на Bondora, които могат да включват, но не се ограничават до писмено и визуално съдържание. Показаните изображения са само с илюстративна цел и могат да се различават от реалния автомобил.



ЛИНК за участие

4 Коментари

  1. При започналата криза да влагаш пари в съмнителни и невидими интернет ресурси, които в един ден, който ще е съвсем скоро, просто ще изчезнат, барабар с парите ви, е не лудост, не глупост, а диагноза.
    Да не сте луди да участвате в тази игра!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да се участва с инвестиция от €1, това ако са Ви парите за кризата, то Вие още сега сте в криза. Всеки може да чете и да намери информация до колко е сигурно и какво представлява платформата. Такива обобщения като Вашите също всеки може да дава, без да знае за какво става въпрос.

      Изтриване
    2. Ми, вложете си вие всичките пари. И утре се вайкайте жално, когато платформата изчезне. Заедно с парите ви. Всеки може да си създаде интернет платформа и в нея да напише, че тя е много, ама много, най-сигурната. И от това нищо не произлиза. Като журналист ви казвам, че да рекламирате такива платформи точно в такова време не е най-доброто нещо, което може да се направи. Като се знае колко наивни хора населяват страната ни.

      Изтриване
    3. Благодарим за предупреждението. Вложили сме, колкото сме преценили. Бъдете здрави!

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара