Спечелете 10 ваучера по 100 лв. от мебели Виденов


Краен срок - 31 януари 2020

Даваме начало на нашата специална игра „По-близо до вас“. A този път ще ви зарадваме 10 пъти повече с нашите НАГРАДИ – 10 ВАУЧЕРА по 100 лв.

Напишете в коментар колко магазина има Мебели Виденов и в кой град се намира най-близкият до вас?

Побързайте, играта приключва на 31 януари!

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, което има РЕАЛЕН Facebook профил, има навършени 18 години преди датата, която поставя начало на играта и е изпълнил правилно условията описани в чл. 4 на настоящите правила.

В играта НЯМАТ право да участват служители на фирмата Организатор и техните семейства.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Обявяване на победителите - 03.02.2020 г.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на един от 10 ваучера на стойност 100 лева

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

Получаване на награда - За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организаторът се е свързал с участника) в 10 дневен срок. Наградата  може да бъде взета от най-близкия магазин на Мебели Виденов в едномесечен срок след свързване с печелившия.

Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни. В случай, че Организаторът не може да де свърже с печелившите след три неуспешни опита по вина на клиента, печелившите ще бъдат заменени с резерви.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара