Играй с Горна Баня и спечели уикенд в Банско


Играта е приключила!

Печеливш: Валя Михайлова



Усети адреналина от стартовете за Световната купа по ски и се наслади на изискана почивка в "Гранд Хотел Банско", като спечелиш уикенд за двама с включени закуска и вечеря и достъп до най-големият СПА център в района.

Условията да участваш са:

Снимай се с любимият си продукт на БК " Горна Баня", докато се забавляваш, работиш или празнуваш! Не забравяй за червената точка в логото :)))

Прикачи снимката в коментарите и напиши "Горна Баня е моята вода" до 09.01.2020 год.

Очаквай с нетърпение тегленето на победителят на 10 януари 2020 година.

*** Спечелилият получава ваучер за настаняване със закуска и вечеря в четиризвездният "Гранд хотел Банско" в периода 25-27 януари 2020 г."

Печелившият участник в „Уикенд за двама по време на световната купа в Банско” получава уикенд за двама предоставена от четиризвездния “Гранд Хотел Банско”

Не се допуска размяна на наградата срещу парична сума или друг вид предметна награда.

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на Играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилият участник се обявява на Facebook страницата https://bit.ly/2LB59NR, в срок определен от Организатора или най-късно един ден след изтичане на периода упоменат в условието на играта.

За получаване на наградата спечелилият участник следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свърже с Организатора на „Уикенд за двама по време на световната купа в Банско” като изпрати лично съобщение на Facebook страницата https://bit.ly/2LB59NR

Ако Организаторът не получи от уведомения участник лично съобщение, както и ако печелившият участник откаже да получи наградата или в случай, че има нарушаване на настоящите правила от страна на избрания за печеливш участник, той губи правото да получи наградата си.

Наградата се предоставя от “Гранд Хотел Банско”. Като настаняването ще е на 24.01.2020 в стандартна двойна стая с включени закуска, вечеря и СПА процедури.

Участникът губи правото си да получи награда в следните случаи:

- ако данните от документа за самоличност не съвпадат с данните, посочени от спечелилия участник;

- ако не се яви да получи наградата в срок до 10 дни от датата, на която е бил уведомен, че е печеливш;

В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави която и да е от наградите по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия/те Участник/ци с друг вид награда.

Краен срок - 9 януари 2020


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара