Спечелете уикенд за двама в Амелия Хотел Албена


Краен срок - 1 февруари 2020

❗️КОНКУРС Снимай ми лято❗️

От 21.01 до 1.02 ни изпратете до три снимки от своите летни спомени в Албена и спечелете уикенд за двама в Амелия Хотел Албена - новото 5-звездно бижу! ( https://albena.bg/bg/amelia-hotel )

През целия февруари самите вие ще можете да определите победителя с гласуване.
Албена - просто красива по природа

Участник в Играта е всяко физическо лице, което:
1. Има публично достъпен профил във Facebook и е последвало/харесало интернет-страницата на Организатора във Facebook https://www.facebook.com/AlbenaResort/
2. Изпълнило е условията на предизвикателството – да отговори правилно на въпроса, зададен в промоционалния пост.
3. Публикувало е като коментар под поста във Facebook своя отговор на един от 30-те въпроса на играта.

За валидно участващ играч ще се приема само този, който отговаря на изискванията на настоящите условия.

Всяко лице има право да участва в Играта само чрез 1 (един) Facebook профил. Всяко лице може да участва с три снимки, като може да спечели само една награда.

За периода на играта ще бъде избран 1 победител, който печели уикенд за двама в Амелия Хотел Албена 5* на 13-15 юни 2020 г.

Печелившият, който получава награда в Играта, е този участник, който е изпълнил правилно условията на играта и е получил най-много гласове. Гласуването става с реакции на снимките. Авторът на снимката с най-много реакции (без значение от същността им) печели наградата. В албума снимките се публикуват без имената на техните автори с цел по-независимата им оценка от потребителите.

Наградата ще бъде обявявена с фото пост, в който ще бъде споделена снимката, избрана за победител.

На 2 февруари всички снимки се качват в специалносъздаден за целта албум и стартира етапът на гласуване. Той продължава до 29 февруари включително. Победителят се обявява на 1 март 2020 г.

Печелившият следва да потвърди желанието си да получи определената награда не по-късно от 5 дни след официалното му обявяването на https://www.facebook.com/AlbenaResort/. В случай, че печелившият не се свърже с Организатора в рамките на този период или не предостави необходимата информация, печелившият губи правото да получи спечелената награда.

Ако в рамките на 5 дни след обявяването на печелившия, той не се свърже с Организаторите и не предостави необходимата информация за получаването на наградата, Организаторите ще дадат дадат наградата на класирания на второ място по брой гласове (реакции).

Наградата във вид на подаръчен ваучер за уикенд ще бъде изпратена на посочен от победителя електронен адрес и той се задължава да представи ваучера при настаняване.

В случай че участникът, избран да получи награда, не потвърди получаването на имейла и съответно намерението си да се възползва от наградата в рамките на 5 дни, той губи правото си и следващият по брой гласове получава наградата.

Наградите не могат да бъдат получавани от трето лице, различно от печелившия.
Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока, както и срещу услуги.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара