Спечелете ваучер за пътуване за 500 лв. от Kaufland


Краен срок - 19 януари 2020

Ето какво трябва да направиш

Участието в играта е обвързано с покупка

    Пазарувай за минимум 5 лева във всеки един хипермаркет Kaufland в страната в периода от 13.01.2020 г. до 19.01.2020 г.;
    Запази касовия бон от направената покупка и го снимай
    Регистрирай касовия бон, като прикачиш снимката във формуляра, който ще откриеш на тази страница

Може да спечелиш

    1 щастливец ще спечели ваучер за пътуване до красив български град на стойност 500 лева;
    играта е с продължителност 1 седмица. Наградите ще бъдат изтеглени на 20.01.2020 г., печелившият участник ще бъде уведомен по телефон или имейл и имената му ще бъдат публикувани тук.

Играта се организира и провежда на български език на територията на Република България, във всички търговски обекти на Kaufland.

Участниците следва да пазят касовите бележки, с които участват в Играта, до приключване на Играта.

Една касова бележка може да бъде регистрирана на онлайн платформата на играта само веднъж.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой различни касови бележки.

За участие в тегленето Участникът трябва да попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес www.kaufland.bg. и да прикачи снимка на касовата бележка от направените покупки.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда, както следва: 1 брой ваучер за туристически услуги с дестинация България, на стойност 500 лв. Ваучерът е валиден за следните дестинации: Велико Търново, Калофер, Несебър - старият град, Враца, Котел, Копривщица, Ловеч, Пловдив, Клисура, Кюстендил, Мелник, Банско, Златоград, Плевен, Жеравна, Арбанаси, Белоградчик, Трявна, Казанлък, Панагюрище. Ваучерът е с валидност 4 месеца от датата на издаването си и включва предоставяне на предлаганите от компанията организатор на пътуването туристически услуги. Това е периодът, в който печелившите участници трябва да заявят услугата и ваучерът да бъде използван. При желание, печелившият участник може да използва ваучера за пътуване на стойност над 500 лв., но само и единствено при изрично доплащане от негова страна на разликата. Ваучерът за подарък не може да се осребрява. 

Коректно попълнените формуляри за участие в тегленето на наградата следва да бъдат изпратени чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на 19.01.2020 г. (неделя). Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип в присъствието на Комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Наградата се изпраща до печелившия участник с куриерска фирма за сметка на Организатора на посочен от печелившия адрес.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара