Спечелете пътуване до Париж и билети за Jonas Brothers


Краен срок - 5 февруари 2020

Спечели двойна покана за концерта на Jonas Brothers в Париж с TIDAL от VIVACOM

VIVACOM и TIDAL дават уникална възможност на двама късметлии за спечелване на две двойни покани за концерта на Jonas Brothers в Париж на 22.02.2020 г.

В периода 16.01 – 05.02.2020 г., клиентите на VIVACOM с включен абонамент към музикална платформа TIDAL към тарифни планове SMART L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+, ще имат уникалната възможност да участват в томбола за спечелването на две двойни покани за концерта на Jonas Brothers в Париж на 22.02.2020 г.

За да участват в томболата, клиентите трябва да създадат плейлист в TIDAL с поне три песни на групата Jonas Brothers. Участниците трябва да последват рекламен банер в платформата TIDAL през уеб страницата или приложението и да попълнят формата за участие, където да споделят вече създадения плейлист и да въведат своите данни за участие.

Победителите ще бъдат избрани на томболен принцип. Двамата победители и техните придружители ще прекарат три дни в града на светлините за периода 21-24.02.2020 г., като престоят и разходите за пътуването им се поемат от VIVACOM и TIDAL.

Всяка една от наградите осигурява достъп на 2 (две) пълнолетни лица до концерт на Джонас Брадърс, който ще се проведе на 22.02.2020г. в Париж, Франция. Престоят и разходите за пътуване се поемат от организаторите за периода 21-23.02.2020г. В играта за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на Организаторите. 4. Територия: Територията на Република България.

Играта се провежда през рекламен банер в музикалната платформа TIDAL водещ към уеб страница за заявяване на участие: https://try.tidal.com/jonasbrothersxvivacom Участниците трябва да създадат плейлист в профила си в музикалната платформа TIDAL, в който да бъдат включени минимум три песни от репертоара на групата Джонас Брадърс. Индивидуални песни на членовете на групата няма да се включват в посочения минимум. Няма ограничение в броя или жанра на останалите песни в плейлиста, освен посочените минимум 3 песни на групата.
Участниците трябва да последват рекламния банер в платформата и да попълнят формата за участие в уеб страницата https://try.tidal.com/jonasbrothersxvivacom, където да споделят вече създадения плейлист. Участниците трябва да се съгласят с обработването на личните им данни и с Правилата за участие, за да бъдат включени в томболата за разпределяне на наградите.

Награди: 2 бр. двойни покани за концерт на Джонас Брадърс, който ще се проведе на 22.02.2020г. в Париж, Франция. Организаторите поемат следните разходи за периода 21-23.02.2020г.: самолетни билети София-Париж и обратно, трансфери летище-хотел и обратно, трансфери от хотела до мястото на концерта, нощувки. Разходи от личен характер не се поемат от Организаторите.

Печелившите участници се определят сред попълнилите формата за участие на томболен принцип. На случаен принцип се изтеглят двама печеливши и до 2 резерви на всеки победител.
Организаторите се задължават да се свържат с победителите на посочения от тях телефонен номер на 07.02.2020г. За да получи наградата си, победителят следва да отговори на поне едно от обажданията от Организаторите. Ако организаторите не успеят да се свържат с победителя или не получат обратна връзка от него до 9.00 часа на 09.02.2020г., то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторите не носят отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващ и-мейл адрес. Победителите ще бъдат обявени на страниците на VIVACOM в социалните мрежи Instagram и Facebook на 10.02.2020 г. Лицата, които ще пътуват с печелившите, следва да предоставят свои лични данни на Организаторите и да дадат съгласието си за обработването им.

Информация за пътуването и престоя в Париж, Франция, ще бъде предоставена на победилите допълнително най-късно до 15 часа на 18.02.2020г. Двойните покани за събитието ще бъдат предоставени лично от представители на Организаторите в деня на събитието – непосредствено преди концерта. Печелившите и лицата, които ще ги придружават, ще получат кодове за потвърждение на резервациите за самолетните билети и нощувките в хотели в Париж. Печелившите и лицата, които ще ги придружават, следва лично да се регистрират за полетите от София до Париж и обратно, като носят лична отговорност за навременното и коректно попълване на данни. Детайлна информация относно събитието, спечелилите ще получат на посочения от тях и-мейл адрес. Поканите не осигуряват достъп и не важат за лица под 18-годишна възраст. Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организаторите или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара