Спечелете чанта Furla, боти Dr. Martens, обувки Prada и още маркови награди


Краен срок - 7 януари 2020

Ако ти харесват дрехите от нашия телевизионен клип, вече можеш да ги спечелиш. За целта трябва просто да се включиш в нашата игра в Instagram: https://www.instagram.com/maniastores. А ето и нейните правила.

За участие в Играта не се изисква закупуване на продукт или услуга.

В Играта ще бъдат предоставени 12 награди:
-    Чанта Furla
-    Зимно палто Fendi
-    Рокля Sweet Collection
-    Туника CBR
-    Риза Johnny Leave Home
-    Яке H&M Divided
-    Обувки Prada
-    Чанта BCBGeneration
-    Маратонки Nike
-    Спортни обувки Adidas
-    Боти Dr. Martens
-    Спортно яке Levi’s

•    Играта се провежда единствено в платформа Instagram.
•    За да участва в нея, участникът трябва да направи скрийншот (снимка на екрана на устройството си) на артикул от играта.
•    След това споделя скрийншота в своите сторита и отбелязва (тагва) @maniastores, за да участва в томбола за спечелването на тази конкретна дреха.
•    Профилът на участника следва да бъде публичен, за да се вижда отбелязването на профила на @maniastores.
•    В края на периода се теглят победителите на случаен принцип и се обявяват заедно с артикула (наградата), който са спечелили, съответно в 12 сторита в Instagram профила @maniastores (На победителите се изпраща съобщение, с което се уведомяват, че са спечелили награда и се изисква от тях да предоставят информация с оглед предоставяне на наградата.)
•    Един потребител може да участва в играта за спечелване на повече от един артикул, като за това е нужно да направи скрийншот на всеки желан артикул.
•    Дори да участва повече от веднъж за спечелването на даден артикул, един потребител се вписва като участник в томболата за теглене на съответния артикул само веднъж.

В срок до пет работни дни след приключване на Играта, представител на Организатора ще се свърже с всеки от победителите чрез лично съобщение.

За да получи наградата, печелившият участник следва на предостави на Организатора e-mail адрес, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка.

Печелившият участник има на разположение срок от една седмица след получаването на съобщението, за да предостави на Организатора данните по т. 8.2 .

В случай, че печелившият участник не предостави необходимите данни в срок, наградата отива при първата резерва според реда на изтеглянето ѝ.

Наградите се получават по куриер за сметка на Организатора в рамките на минимум 7 работни дни след обявяване на спечелилите и получаването на отговор от печелившия участник относно данни за доставка на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара