Спечелете билети за мач в Лондон, футболни топки Nike и футболни тениски


Краен срок - 29 март 2020

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola от 500мл, Coca-Cola Без Захар от 500мл, Fanta Orange от 500мл, Sprite от 500мл с черни MySPARX капачки и Coca-Cola кен от 250мл с футболен дизайн.

Награди от томбола в MySPARX (www.mysparx.bg) – томболи с фиксирани цени в MySPARX кредити на билетите за участие:

·       х300 футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „футболна тениска“ от съответната томбола) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига:

o   Арсенал (Arsenal);
o   Астън Вила (Aston Villa);
o   Борнемут (AFC Bournemouth);
o   Брайтън (Brighton and Hove Albion);
o   Бърнли (Burnley);
o   Челси (Chelsea);
o   Кристал Палас (Crystal Palace);
o   Евъртън (Everton);
o   Лестър (Leicester City);
o   Ливърпул (Liverpool);
o   Манчестър Сити (Manchester City);
o   Манчестър Юнайтед (Manchester United);
o   Нюкасъл (Newcastle United);
o   Норич (Norwich City);
o   Шефилд Юнайтед (Sheffield United);
o   Саутхемптън (Southampton);
o   Тотнъм (Tottenham Hotspur);
o   Уотфорд (Watford);
o   Уест Хям (West Ham United);
o   Уулвърхямптън (Wolverhampton Wanderers);

·       х100 футболни топки Nike Premier League Pitch;

·       Голяма награда: х10 билета за футболен мач „Арсенал“ – „Ливърпул“ на 02.05.2020 г. в Лондон, Великобритания (стадион „Емирейтс Стейдиъм“);

Точен брой кодове, необходими за участие в томболата за наградите:

·       Минимум 1 код (100 кредита в MySPARX) за билет за участие за:

o   Една от 100-те футболни топки Nike Premier League Pitch - 1 код (100 кредита в MySPARX);

·       Минимум 3 кода (300 кредита в MySPARX) за билет за участие за:

o   Една от 300-те футболни тениски, с право на индивидуален избор на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига – 3 кода (300 кредита в MySPARX);

·       Минимум 20 кода (2000 кредита в MySPARX) за билет за участие за:

o   Един от 10-те билета за футболен мач „Арсенал“ – „Ливърпул“ на 02.05.2020 г. в Лондон, Великобритания (стадион „Емирейтс Стейдиъм“) – 20 кода (2000 кредита в MySPARX);

Наградата е предназначена за един човек и включва:

o   Самолетен билет София – Лондон – София;
o   Вкл. ръчен багаж 10 кг / на човек;
o   Избрани места в самолета;
o   2 нощувки в Holiday Villa Hotel & Suites London *** или подобен на база закуски;
o   Индивидуален трансфер летище-хотел-летище;
o   Билет за мач „Арсенал“ – „Ливърпул“ на 02.05.2020 г. в Лондон, Великобритания (стадион „Емирейтс Стейдиъм“);

Наградата НЕ включва: средства за режийни разходи, рекламни сувенири и посещения на каквито и да било обекти, с изключение на изрично обявените в програмата. С приемането на голямата награда, участниците се съгласяват да спазват правилата на Организатора и останалите посредници в организацията на пътуването, на превозвачите, на организатора и местата за настаняване. Организаторът не носи отговорност за причиняване на щети от какъвто и да било характер по време на пътуването. Участниците носят отговорност за здравето и живота си по време на пътуването, като на Организаторът не може да се търси отговорност при необходимост от промяна в организацията и провеждането на мероприятието, когато това се случи поради форс мажорни обстоятелства или поради други по причини, за които той не отговаря, както и когато това се дължи на неспазване на установените правила и инструкции от страна на печелившите.

Голямата награда по т. 7.1, е с пазарна стойност над 120 лева с ДДС. Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл. 65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва протокол/декларация, съдържащ/а пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ/а, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в промоцията и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена. Организаторът съхранява данните за срока, изискуем от българското законодателство. При покупка на билет за някоя от изброените по-горе награди с MySPARX кредити не важат отстъпките за нива, описани в Условията за ползване на MySPARX (https://mysparx.bg/page/terms-of-use).

Закупете бутилка или кен от участващите опаковки: 500мл Coca-Cola / 500мл Coca-Cola Без Захар / 500мл Fanta Orange / 500мл Sprite / 250мл Coca-Cola кен с футболен дизайн. Под капачката на участващите бутилки от 500мл Coca-Cola / 500мл Coca-Cola Без Захар / 500мл Fanta Orange / 500мл Sprite с черни MySPARX капачки и под езичето на кен Coca-Cola 250мл с футболен дизайн ще откриете: уникален код за MySPARX (www.mysparx.bg), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код, съгласно правилата на Промоцията в MySPARX, публикувани на www.mysparx.bg и www.coca-cola.bg, може да участвате в седмичната томбола за една от описаните награди в т. 7.1. Точният брой кодове, необходими за участие в томболата за нарадите от т. 7.1, е описан в т. 7.2.

Детайли за използване на кодовете под капачките и участие в теглене на томболата:

1. Регистрация: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX според Условията за ползване, налични тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрацията трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg или мобилното приложение MySPARX (налично в Play Store и App Store). Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил.

Регистрация е безплатна и изисква следното:

    Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
    Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.    
    Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX.
    При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX на https://mysparx.bg/page/terms-of-use и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy), като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy).

2. За да бъде допуснат за участие в тегленето на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от платформата MySPARX минимум от кодове за съответната награда. След успешна регистрация на изисквания брой кодове, според описаното по-долу, Участникът закупува билет за онлайн томбола за съответната награда. Самоличността на Участника се удостоверява посредством данните, посочени в профила му в MySPARX. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове.

При покупка на билет за някоя от изброените по-горе награди с MySPARX кредити не важат отстъпките за нива, описани в Условията за ползване на MySPARX (https://mysparx.bg/page/terms-of-use).

Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Например, лице, което е купило 2 билетa с 40 регистрирани кода (4000 кредита), има по-голяма вероятност да спечели билет за футболен мач „Арсенал“ – „Ливърпул“ на 02.05.2020 г. в Лондон, Великобритания (стадион „Емирейтс Стейдиъм“) от лице, което е купило 1 билет с 20 регистрирани кода (2000 кредита). Всеки регистриран код е уникален и може да бъде използван само веднъж, като с него се играе само за съответното теглене. Един участник, може да спечели само една награда от тип (футболни топки Nike Premier League Pitch, футболна тениска, с право на индивидуален избор на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига, билет за футболен мач „Арсенал“ – „Ливърпул“ на 02.05.2020 г. в Лондон, Великобритания (стадион „Емирейтс Стейдиъм“) по време на Промоцията. Добавени специални кодове за покупка на билет няма да бъдат възстановени и не може да бъдат използвани за покупка на билети за други награди от Промоцията.

При покупка на билет за участие в дадена томбола от Промоцията Участникът ще бъде помолен да потвърди въведените от нея/него данни в профила ѝ/му – адрес, телефонен номер и имена, тъй като тези данни ще бъдат използвани за доставка на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени имена, адрес за доставка и телефонен номер.

Билети, закупени за томбола за един вид награда с регистрирани кодове, не може да бъдат прехвърляни към друга награда, съответно за друго теглене. Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки и езичета от 500мл Coca-Cola / 500мл Coca-Cola Без Захар / 500мл Fanta Orange / 500мл Sprite / 250мл Coca-Cola с футболен дизайн, които не са с черни MySPARX капачки може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за текущите награди в MySPARX (представени в секция „Награди“), както и за закупуване на билети от за закупуване на билети от за томболи за награди от настоящата Промоция.

Събиране на Билети, закупени с кодове, и Теглене на жребий за Наградите в MySPARX. Промоцията стартира на 8.01.2020 г. и се провежда съгласно описаното по-горе, както следва: Онлайн частта на Промоцията, която се провежда посредством регистрация на кодове в MySPARX (www.mysparx.bg), стартира на 8.01.2020 г. и продължава до 29.03.2020 г. Периодите за участие в онлайн регистрацията и теглене на наградите от Промоцията в MySPARX (www.mysparx.bg) са, както следва: Периодът започва да тече от сряда, 08.01.2020 г. до неделя 29.03.2020 г., 23:59 ч.

Тегленията на томболите за награди от т. 7.1. ще бъдат, както следва:

20.01.2020 г., 27.01.2020 г., 3.02.2020 г., 10.02.2020 г., 17.02.2020 г., 24.02.2020 г., 2.03.2020 г., 9.03.2020 г., 16.03.2020 г., 23.03.2020 г., 30.03.2020 г. -  последно теглене. Тегленето на томболата за наградите от част 7.1. ще се извършва спрямо посочения по-долу план:

·       20.01.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       27.01.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       3.02.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       10.02.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       17.02.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       24.02.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       2.03.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       9.03.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       16.03.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       23.03.2020 г. - 9 футболни топки Nike Premier League Pitch, 27 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига;

·       30.03.2020 г. - 10 футболни топки Nike Premier League Pitch, 30 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор (след спечелване на награда „Футболна тениска“ от томболата) на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига, 10 единични билета за футболен мач „Арсенал“ – „Ливърпул“ на 02.05.2020 г. в Лондон, Великобритания (стадион Емирейтс Стейдиъм“);

Тегленето на последните 10 броя футболни топки Nike Premier League Pitch, 30 броя футболни тениски, с право на индивидуален избор на отбор от всички, участващи в сезон 2019/20 в Английска висша лига и голямата награда по т. 7.1. е на 30.03.2020 г. – един ден след изтичане на периода за регистрация на кодове в Промоцията. Общата продължителност на периода за регистрация на кодове за участие в Промоцията е 12 седмици с 11 тегления на томбола (награди в т. 7.1.). Ако съответният понеделник е празничен ден, тогава сумирането и категоризирането ще бъде направено на първия официален работен ден за цялата страна. Печелившят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според т. 4 от настоящите правила. Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат оповестени на сайта www.mysparx.bg в деня на изтегляне на жребия. Ако бъде изтеглен като печеливш в томболата, Участникът ще получи известие в профила си в платформата MySPARX (www.mysparx.bg) В случай че към момента на изпращане на известието в профила на печелившия в MySPARX, нейните/неговите данни (на печелившия), необходими за доставка на наградата (имена, адрес и телефон), са недостоверни, неточни или непълни, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В процеса на покупка на билет за томболата за дадена награда Участникът ще получи възможност да потвърди и, ако е нужно, обнови данните в профила си. Наградата ще бъде изпратена на адреса, посочен в профила на печелившия към момента на изпращане на известието за спечелване на наградата. В случай че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Посоченият адрес трябва да е точен и пълен. Не може да бъде посочено друго лице за получаване на наградата, получаването е лично. Победителите трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в томболната част, за наградите описани в точка 7.1. В случай че Участник, който е спечелил от томбола наградата, отразена в т. 7.1., е на възраст между 16 и 18 години, неговото/ нейното участие ще бъде счетено за валидно, само и единствено с писменно съгласие на родител, попечител или настойник.

За адрес за доставка на спечелена награда се счита посоченият от Участника в профила му в платформата адрес към момента на изпращане на известието за спечелената награда.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен в профила му (на печелившия) в MySPARX (виж т. 9.1. и 9.2.). Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера). Наградите ще бъдат доставяни в срок от 45 работни дни от датата на тегленето им и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Промоцията.

Награди, които не са доставени на адрес при нито едно от двете посещения, ще могат да бъдат потърсени в офис на куриера до 2 седмици след първото посещение на куриер на адреса. Награди, които не са потърсени от печелившия в рамките на този срок, нито в срок от 1 месец от спечелването им, ще се считат за нежелани и печелившият (ите) губят право да ги получат.

В случай че в края на Промоцията има неполучени награди, тогава, по преценка на Организатора, закупените билети с кодове за томболите за съответните награди ще бъдат комбинирани в отделно теглене накрая, което ще сумира всички билети, закупени с кодове от всеки отделен участник, и ще определи участници в рамките на всеки съответен награден фонд за кумулативно финално теглене на жребий. В случай че Организаторът прецени да направи кумулативно финално теглене на жребий, то ще се осъществи в рамките на една седмица след 30.03.2020 г. Участниците, които са изтеглени в кумулативното финално теглене, ще разполагат със същия срок, за да предявят наградата си (2 посещения от куриер; 2 седмици изчакване в офис на куриер + 1 месец от тегленето) след получаване на известие в профила на печелившия в MySPARX (www.mysparx.bg) според описаното в т. 9.2. и т. 9.3, като за адрес за изпращане на наградата ще се счита посоченият в профила на Участника адрес към момента на изпращане на известието. Ако има награди, които все още са останали след това последно теглене, Организаторът може да реши да направи още едно теглене за изчерпване на наградите или да ги задържи по своя преценка, без да дължи обяснения за това.

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до адрес на печелившите, както е описано в т 9.3. и 9.4.

Срокът за доставка на наградите е 45 работни дни от теглене на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Промоцията. На печелившия се предоставя номер за контакт с представител на Организатора, в случай че е възпрепятстван да получи наградата си по обективни, непредвидени причини (0800 12345). Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 9.4).

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва, заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща.

В попълнената декларация всеки печеливш трябва да изрази в писмена форма своето съгласие неговите лични данни, посочени в декларацията, да бъдат въведени в базата данни на Организатора, поддържана от Агенцията, (i) за целите на награждаването и за изпълнението на някои данъчни задължения, и (ii) за да могат да бъдат оповестени неговото/нейното име и личност от The Coca-Cola Company и от Организатора при провъзгласяването му/й за печеливш без никакви други задължения от страна на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара