Спечелете пътуване до Лондон и билети за The BRIT Awards 2020


Краен срок - не е посочен

БГ Радио и Mastercard те канят да чуеш 6 от най-големите български музиканти и техните интерпретации на звуковото лого на Mastercard. Оригиналната мелодия, създадена от китариста на Linkin Park Майк Шинода. Звуковото лого бе представено на наградите Grammy през 2019 от Camila Cabello, а тази година събираме най-големите имена на българската сцена, за да представим как звучи тя в различни музикални стилове: поп-рок от Владимир Ампов - Графа, класическа и джаз интерпретация направи Мария Каракушева, традиционното балканско звучене, съчетано с електроника беше представено дуетът, превърнал се в явление не само у нас - Иван Шопов и Теодосий Спасов, а DJ Marten Roberto и инструменталистът Божидар Василев – Trombobby направиха фънк версията. Всички тези интерпретации показват разнообразието на българската музикална сцена и изобилието от таланти. Всяка от тях звучи на високо световно ниво и притежава характерна безценна нотка.

Кажи ни коя интерпретация грабва сърцето ти, като гласуваш за нея, а това може да те отведе на едно от най-големите музикални събития в света!

Един от гласувалите ще отиде на The BRIT Аwards 2020 на Лондон Арена 02 през февруари 2020 г. Артисът, който събере най-много гласове, също ще спечели това преживяване!

Право на участие в Кампанията имат всички физически лица, навършили 18 години към момента на участието си и отговарящи на следните условия:

1. са титуляри на Mastercard, издадена от българска банка преди 01.01.2020 година;

2. в периода на кампанията са се регистрирали на специално създадената за целта форма на сайта на БГ Радио на следния адрес: www.bgradio.bg.  Регистрацията е еднократна.

В периода на кампанията всеки участник трябва да се регистрира еднократно на адрес: www.bgradio.bg чрез въвеждане на следните данни:

- Име и фамилия;
- Град;
- Телефонен номер;
- E-mail;
- да посочи своя избор на музикално изпълнение на музикален подпис на Мастъркард, публикувани на страницата на www.bgradio.bg

Един пакет The BRIT Awards 2020 за двама души. Пакетът включва:

Тридневна екскурзия до Лондон с включени самолетни билети;
Трансфер от летището до хотела и обратно;
Две нощувки в хотел InterContinental London – The O2 с включена закуска;
Хранене в InterContinental London – The O2 преди шоуто;
Два билета за церемонията на Британските Музикални награди The BRIT Awards 2020 с Mastercard на 18.02.2020 г.;
Два билета за посещение на официалното парти след церемонията.

В рамките на 7 работни дни от края на Кампанията, в офиса на BG Радио и в присъствието на комисия в състав от 5 бр. служители на БГ Радио, на томболен принцип ще бъде изтеглен един печеливш и двама резервни.

Победителят и неговият придружител трябва да бъдат на възраст над 18 години.

Победителят и неговият придружител следва да се съобразят с правилата на Общите условия на билетите, с които могат да се запознаят на www.brits.co.uk/terms-and-conditions. Условията могат да се променят и могат да изискват собствениците на билети да представят валиден документ за самоличност и/или други форми на идентификация (например дебитни карти) при влизане на събитието, с цел да се удостовери, че името на билета отговаря на неговия приносител. Несъобразяването с това условие може да доведе до отказ лицето да бъде допуснато до събитието, или лицето да бъде помолено да напусне събитието.

Условие за участие е победителят и неговият придружител да се съгласят да участват в публичност, придружаваща или произтичаща от промоцията, без допълнително заплащане.

Победителят и неговият придружител декларират съгласие с пълните условия на The BRIT Awards с Mastercard в Arena O2 , Лондон, (мястото на провеждане на събитието), които могат да се видят на уебсайта на мястото на провеждане на събитието.

Задължително условие за печелившия участник в кампанията, както и за неговия  придружител, е имената и образът им да бъдат използвани от Възложителите за маркетингови цели във връзка с кампанията, както и да бъдат публикувани на официалните сайтове на Възложителите, или включени в други аудио, печатни или видео материали, без допълнително възнаграждение или друга компенсация.

Участникът, който спечели наградата, ще бъде информиран за това на телефонния номер, който е предоставил за регистрация в кампанията. До 5 дни след получаване обаждането спечелилият участник следва да посочи начин, по който ще получи наградата си.

Ако победителят не посочи начин за получаване на наградата си в рамките на 5 дни, считано от датата на обаждането от Организатора, наградата му ще бъде анулирана и тя ще бъде получена от резервен победител по същата процедура.

Организаторът има правото в рамките на 5 работни дни да извърши до 5 опита за връзка с печелившия участник, след което ако не успее да осъществи контакт – да анулира наградата му и да връчи същата на резервен победител по същата процедура.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара