Спечелете 7 ваучера по 50 лв. от Lidl


Краен срок - 8 януари 2020

Става ли дума за работни инструменти и за попълване на домашната работилница, сме на принципа на Мечо Пух – колкото повече, толкова повече. Но дори ние сме наясно, че няма как да си набавиш всеки съществуващ уред, а и все пак мястото за домашна работилница е ограничено. Затова и ви окуражаваме, когато е възможно, да се оглеждате за инструменти с повече приложения.

Ако искате да зарадвате половинката си с неочакван и наистина функционален подарък или той самият си търси машина, която съчетава удачно основните функции на бормашината и къртача например, тогава електрическият перфоратор е вашият „човек“. Лесното превключване между различни режими на работа го прави удобен и полезен мултифункционален уред. Използвайте го, когато се налага да правите отвори в по-твърд материал, с който бормашината би се затруднила. Осигурява бързо пробиване с по-малко усилия при работа с бетон, стомана, цветни метали и дърво. Разбира се, когато избирате такъв уред, трябва да съобразите техническите му характеристики със задачите, които ще му възлагате. 

Електрическият перфоратор Parkside разполага с пневматичен ударен механизъм, максимална сила на удара 1,2 J и номинална мощност 800 W, което е напълно достатъчно, за да пробиваш с него отвори с максимален диаметър 13 mm в метал, 19 mm в бетон и камък и 24 mm в дърво. Снабден е с удобен централен превключвател за всички налични функции: къртене и дълбаене с включен ударен механизъм, пробиване без удар и регулиране позицията на длетото. Ръкохватките му са с меко противоплъзгащо покритие за повече комфорт при работа, а предната дръжка се върти на 360°. Наличен е и бързодействащ патронник със система SDS-Plus за свредла с цилиндрична опашка. Повече сигурност при работа осигурява металният ограничител за дълбочина на пробиване. С негова помощ можеш да правиш еднакви отвори или такива с предварително определена дълбочина.
В комплекта ще откриеш следните принадлежности: 1 плоско длето (250 mm), 3 свредла (Ø 6/8/10 mm x 150 mm), 1 метален ограничител за дълбочината на пробиване и 1 бързодействащ патронник за свредла с кръгла шийка.

Включете се в активацията!

Споделете до 08.01.2020 г. за какво бихте използвали ръчния перфоратор Parkside?

На 09.01.2020 г. седем от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят ваучери за пазаруване в Lidl на стойност 50 лв.


ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Изобщо нямам идея, тъй като с тези дейности се занимава мъжката половинка в къщи. �� За това ще му го подаря, за да си перфорира на воля �� Участвам с надежда ��

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Зет ми е маниак на тема инструмент така ще може да се Дупчи навсякъде където му е необходимо

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара