Спечелете 3 автомбоила BMW X1 xDrive18d и 700 ваучера по 100 лв. от Kaufland


Краен срок - 15 март 2020

Участието в Играта дава възможност за спечелване на следните награди:

Една от три големи награди:
- лек автомобил BMW X1 xDrive18d, цвят- черен;
- лек автомобил BMW X1 xDrive18d, цвят- бял;
- лек автомобил BMW X1 xDrive18d, цвят- оранжев;.

Цветът на спечеления автомобил се определя при тегленето.

Една от 700 допълнителни награди – ваучери на стойност 100 лв. за пазаруване в хипермаркети Kaufland на територията на Република България. Наградите под формата на ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland са с валидност от 3 (три) месеца (91 дни) и се активират на деня, следващ деня на съответното теглене!

Спечелването на една от допълнителните награди не е пречка за спечелване на една от големите награди в играта.

С оглед изискванията на данъчното законодателство, Kaufland България не издава фактури за продадени стоки, които са заплатени с ваучери за пазаруване.

Талони за участие за награда: един от три автомобила BMW, могат да бъдат пускани единствено в посочения в т. 1.4 период, в специални урни, поставени в близост до Информация в хипермаркети Kaufland България. Урните ще бъдат достъпни в работното време на съответния хипермаркет.
 
Кодове за участие за награда: ваучер за пазаруване, могат да бъдат регистрирани на https://www.kaufland.bg/ единствено в посочения в т. 1.4 период.

Играта се организира и провежда на български език на територията на Република България, във всички търговски обекти на Kaufland - София, Видин, Монтана, Враца, Ботевград, Перник, Кюстендил, Благоевград, Сандански, Карлово, Стара Загора, Пазарджик, Пловдив, Димитровград, Хасково, Кърджали, Плевен, Севлиево, Казанлък, Габрово, Горна Оряховица, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Асеновград, Дупница и Велико Търново, както и чрез интернет страницата на Kaufland
България: https://www.kaufland.bg/.

Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях телефон за контакт от телефонен номер +359 2 4240700 или по имейл, но само при невъзможност за свързване по телефон и ако участникът е предоставил имейл. На посочения телефон печелившите участници могат и да задават въпроси по теми, свързани с Играта, всеки работен ден от 9 до 18 ч. и в събота – от 9 до 17 ч. Линията за входящи обаждания е отворена от 27.01.2020 до 22.03.2020 г.

Участието се извършва чрез талон, който може да бъде получен безплатно на „Информация“ или на каса във всеки един хипермаркет Kaufland, разположен на територията на Република България.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА Е БЕЗПЛАТНО И НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА

Всеки участник има право да получи само по един талон при всяко поискване.

Талонът се състои от два отрязъка – голям и малък, с които може да се участва за спечелване съответно на един от три леки автомобила BMW X1 xDrive18d (бял, черен или оранжев) или на една от допълнителните награди - ваучер за пазаруване на стойност 100 лв.

Големият отрязък дава възможност за участие в играта за спечелване на награда – един от три леки автомобила BMW X1 xDrive18d (бял, черен или оранжев), при условията на т. 3.5 по-долу.

Малкият отрязък съдържа код, който може да бъде регистриран за участие за спечелване на една от допълнителните награди – ваучер за пазаруване, при условията на т. 3.6 по-долу.
В случай че бъдете определен за печеливш за награда ваучер за пазаруване, пазете малкия отрязък до получаване на наградата!

За участие в играта за награда автомобил BMW X1 xDrive18d (бял, черен или оранжев), е необходимо участникът правилно да попълни големия отрязък на талона.

За участие в тегленето за разпределение на награда: един от три автомобила BMW X1 xDrive18d (бял, черен или оранжев), е необходимо обработването на лични данни на участника, съгласно условията, описани в Раздел V „Лични данни“. Големият отрязък на талона за участие съдържа следната информация: собствено име, фамилия, телефонен номер, населено място и e-mail. Задължителните данни, които Участникът трябва да попълни, са: две
имена (име и фамилия), населено място и телефонен номер.

Двете имена и населеното място на печелившия и на резервните участници ще бъдат обявени при тегленето на наградата, което ще се излъчва на живо на страницата на Кауфланд във Facebook.

Големият отрязък на талона се пуска в определени за целта урни, поставени до „Информация“ във всеки хипермаркет Kaufland.

Всеки участник има право да участва в играта с повече от един талон.

Играй с малкия отрязък на талона за един от 700 ваучера за пазаруване на стойност 100 лв.

Общият брой ваучери за пазаруване, които ще бъдат раздадени в играта, са 700 бр. Всяка седмица през периода на провеждане по т. 1-4 ще бъдат изтеглени по 100 печеливши от 700-те печеливши.

За участие в играта е необходимо участникът да откъсне и запази до приключване на играта малкия отрязък от талона, да регистрира уникалния код, изписан на гърба на отрязъка, както и да попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес https://www.kaufland.bg/.

Регистрираният код от талона участва в тегленето за разпределение на допълнителните награди за съответната календарна седмица, в която е регистриран кодът. Така всички регистрирани кодове до неделя в 23:59 часа на съответната седмица участват в тегленето за разпределението на допълнителните седмични награди.

С един уникален код от малък отрязък на талона може да бъде спечелена само една награда през периода на играта. Ако участник, спечелил една от допълнителните награди, спечели втора допълнителна награда със същия код, правото на награда преминава върху резервен участник.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове от различни талони, но може да спечели само една допълнителна награда на седмица в рамките на Играта. В случай че участник е изтеглен като печеливш повече от един път в едно теглене, неговото място ще бъде заето от резервен участник.

Участниците, спечелили една от допълнителните награди, ще бъдат уведомени – чрез телефонно обаждане или при невалиден номер - по e-mail (ако такъв е посочен във формуляра за участие) до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни (5 дни за награда - автомобил), считано от първия опит за свързване по телефон, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Допълнителните награди се изпращат на спечелилите участници на посочен от тях адрес. В случай че участниците не желаят да посочат адрес, наградата може да бъде изпратена до офис на дружеството, осъществяващо куриерски услуги, определено от Организатора. Конкретният офис се посочва от участника и следва да бъде на територията на Република България.

ЛИНК за участие

12 Коментари

  1. Кога ще се теглят наградите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кога ще се тегли жребият?

      Изтриване
    2. Жребият е отложен предвид извънредната ситуация в страната. Кауфланд не са обявили конкретна дата, когато ще стане това. При наличие на допълнителна информация, ще ви уведомим.

      Изтриване
  2. Кой спечели колите???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вижте коментара над Вашия. Отговорили сме, че още не са изтеглени тези награди и не ясно кога ще бъде тегленето. Като имаме информация, ще споделим.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара