Спечелете 100 чифта ортопедични стелки Aetrex


Краен срок - 31 март 2020

Уважаеми клиенти, През месец март 2010-та година българският потребител за пръв път откри стелките на Aetrex Worldwide Inc, САЩ. Високо ценим доверието което ни оказвате за тези 10 години – вашият устойчив избор превърна Aetrex (Ейтрекс) в ортопедични стелки №1 в България. По случай този юбилей и в знак на благодарност създадохме Кампания, в която ще раздадем 100 чифта стелки като подарък!

В Кампанията може да участва всеки навършил 18 години при следните условия:

    Посетете наш търговски обект (вижте ги тук) в периода от 2-ри януари 2020г. до 31-ви март 2020г.
    Направете си компютърна диагностика на стъпалото с IStep (безплатна и необвързваща). Изпробвайте различни типове ортопедични стелки (като поддръжки, корекции и според обувките в които ще се носят);
    Попълнете данните на гърба на специалната брошура (имена, телефон и e-mail)
    Запознайте се с общите условия по-долу:

Ще се радваме, ако сте част от милионите хора по света, които откриха стелките Aetrex и осигуриха максимално удобство за стъпалата си. Успех!

Aetrex са най-продаваните стелки в САЩ от 1980-та година до днес.

За Срока на Кампанията Orto’s ще предлага на посетителите в търговските си обекти безплатна компютърна диагностика и изпробване на различни варианти  ортопедични стелки Aetrex, без това да е ангажирано с покупка.

Награди: наградите са 100 чифта ортопедични стелки Aetrex (Ейтрекс)

Тегленето на наградите ще се извърши до 10 дни след края на срока на  Кампанията – 31.03.2020 г. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип в присъствието на нотариус и/или адвокат и на представители на Orto’s. Чрез томболата ще се изтеглят имената на 100-те печеливши.

Най-късно до 10 работни дни след изтегляне на печелившите, представител на Orto’s ще се свърже с тях с цел да ги информира за спечелената награда на телефона за контакт, предоставен във формуляра или чрез имейл.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на интернет адрес https://ortos.bg/10godini . В случай, че награда не бъде приета или не може да бъде получена от печелившия, поради невъзможност Организаторът да се свърже с последния, заради несъществуващ, несъответстващ, непълен или неточен телефон, наградата се предоставя на резерва по реда на тегленето им.

Предаването на наградите на всеки от печелившите на предметните награди ще се извърши в някой от търговските обекти на Orto’s с приемо-предавателен протокол, изготвен и подписан в два еднообразни екземпляра – по един за печелившия и за Orto’s. Изборът на най-подходящите ортопедични стелки следва да се направи след компютърна диагностика, консултация и изпробване на различни варианти, затова и се извършва на място.

Всеки печеливш следва в срок от 3 месеца да посети някой от търговските обекти на Orto’s, за да получи своята награда след компютърна диагностика на стъпалата (безплатна и без ангажимент, извършва се по всяко време). Като легитимация следва да предоставят две имена и телефон (или имейл).

Награда, която е останала непотърсена в 3 месечен срок от датата на уведомяване чрез телефонно обаждане от страна на Orto’s, ще бъде раздадена на резерва по реда на теглене.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара