Спечелете LED телевизор Philps


Краен срок - 20 декември 2019

Тази година радио Веселина влиза в ролята на Дядо Коледа и отваря чувала с подаръци.

Ако пералнята ви вече не пере както трябва, ако хладилника само бръмчи, а телевизора е остарял, радио Веселина ви предлага решение. От 25 ноември се включете в Коледната ни игра и 4 електроуреда ще намерят новите си притежатели в 4 поредни седмици.

Тази седмица играете за нов телевизор. Ако искате да го спечелите влезте в сайта ни на адрес radioveselina.bg, попълнете формата за участие, и не прпускайте да ни изпратете снимка на стария си телевизор. Регистрирайте се в играта ни и още този петък може да ви зарадваме с нова придобивка.

Всеки понеделник, четири поредни седмици в ефир ще се обявява по един електроуред, за който всички играят. Участниците се регистрират, като попълват формата в сайта на радиото с три имена, възраст, телефон, града от който са и изпращат снимка на стария си електроуред, който биха искали да подменят.

Всеки петък в рамките на кампанията, чрез жребий ще бъдат раздадени следните награди:

- готварска печка Amica - 1бр
- пералня Gorenje – 1 бр
- хладилник Indesit - 1 бр
- LED телевизор Philps – 1 бр

Спечелилите участници  поемат разходите по транспортирането на електроуредите до адрес, или ги вземат лично от офиса на радио Веселина на адрес: София, ул. Сребърна 21, ет 7

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара