Спечелете парични награди от phyre


Краен срок - 31 декември 2019

Събуди коледния дух на дигиталния си портфейл и спечели подарък от phyre!
☃️🔥🎁🎄🎅

✔️Направи поне едно плащане с phyre до 31.12.2019 и автоматично участваш в томбола за парична награда - две от 50 лв. и една от 100 лв.
✔️Трябва само да имаш успешно плащане на ПОС терминал (мобилно или с физическа карта) или онлайн с виртуална карта в периода на кампанията.
✔️Късметлиите ще изтеглим на случаен принцип на 10 януари 2020.

👌Колкото повече плащания с phyre направиш, толкова по-голям е шансът да спечелиш и да увеличиш бюджета си за коледни подаръци!

Наградите от играта са 3 (три) парични награди, както следва:
- 1 (една) награда от 100 лв.;
- 2 (две) награди от по 50 лв. всяка;

Наградите ще бъдат преведени по сметка на спечелилия ги във phyre.

Печелившите от Кампанията ще бъдат определени до 10.01.2020 г. измежду всички участници, които отговарят на условията, посочени в тези правила, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, като всички участници имат равна възможност да спечелят.

Първият изтеглен участник печели наградата от 100 (сто) лева;
Следващите 2 (двама) изтеглени участници печелят награда от по 50 (петдесет) лева всеки.

Наградата от Кампанията ще бъде изтеглена от представител на Oрганизатора, като за извършения избор ще бъде съставен видеозапис (screen recording), който ще бъде достъпен за всеки участник в Кампанията, изявил писмено желание да се запознае с него.

Организаторът няма да използва процедури, нито специализирания софтуер по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите.

Спечелилите кампанията ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъдат уведомени за наградата.

Участник в Кампанията може да бъде всеки потребител на phyre (на устройства с Android или iOS), който е извършил поне 1 успешна покупка в рамките на промоционалния период. Покупката може да е извършена чрез мобилно плащане (плащане, извършено чрез телефон), с физическа карта (пластика) или с виртуална карта (онлайн плащане). Стойността на покупката е без значение. Трансфери Peer to Peer не дават право на участие в играта.

Една извършена покупка дава право на едно участие в играта или колкото повече покупки бъдат извършени, толкова по-голяма е вероятността за печалба.

Всички потребители на phyre, които отговарят на посочените по-горе критерии, ще бъдат включени в Кампанията, без да е необходимо изрично искане за това, с изключение на лицата, ненавършили 18 години.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара