Спечелете пътуване в чужбина и още награди от Минута е много


Краен срок - 15 януари 2020

Заповядайте на представянето на сборника „Магията „Минута е много” на Международния панаир на книгата в Националния дворец на културата – на 12 декември 2019 г. от 16 ч. Той се публикува от издателска къща „Тип-топ прес”. По традиция сме предвидили въпроси с награди.

Седмият по ред сборник с въпроси и отговори от богатия архив на състезанието е посветен на 60-годишнината от създаването на БНТ и 40-годишнината от първото излъчване на предаването. Съдържа 4040 въпроса, но 4000 отговора. В него е включен талон за участие в томболата за правилен отговор на някой от 40-те въпроса, зададени от трикратните победители от Клуб „Минута е много”.

Изпратете оригиналните талони с верните отговори на адрес: София, бул. „Васил Левски” № 102, издателство „Тип-топ прес” – за „Минута е много” най-късно до 15. 01. 2020 г. Не забравяйте да добавите координатите си: име и фамилия, адрес, телефон, e- mail адрес. На рождения ден на предаването ще поканим вярно отговорилите да се почерпим и да раздадем награди – като в добрите стари времена. В процес сме на осигуряване на обичайните за предаването подаръци – пътуване в чужбина, уикенди за двама в спа-центрове, електроника, продукти на културната индустрия и др.

Следете информацията за това в интернет страницата minutaemnogo.tv и във Фейсбук групата „Да върнем „Минута е много” отново на екран”.

“Минута е много” е:
- най-дълго просъществувалата телевизионна игра в националния ефир, създадена по оригинална българска концепция;
- предаването, в което се задават най-много въпроси;
- надпреварата, във всеки брой на която участват със свои загадки най-много телевизионни зрители;
- състезанието, в което се раздават най-много и най-разнообразни награди;
- единственото българско предаване със свой клуб, съставен от трикратните и годишните победители.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара