Спечелете награди за мъничета от коледния календар на Hipp


Краен срок - 24 декември 2019

В нашия HiPP Коледен Календар има интересни въпроси и страхотни седмични награди, които могат да бъдат спечелени всеки ден от 1 до 24 Декември. Всяка седмица ще обявяваме нови атрактивни награди!

Всеки ден, печелившите от предния ден ще бъдат избирани и информирани за тяхната награда. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избирани в понеделник.)

Представяме Ви седмичните награди за периода 01-08.12.2019 г. :

1x Плюшен Хипофант

1x Кутия за съхранение на инстантни продукти HiPP

1x Пате HiPP Babysanft измивна пяна

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

    а) Всеки ден в рамките на играта HiPP „Коледен календар“ от 01.12.2019 до 24.12.2019 ще бъдат публикувани 24 въпроса, по един нов въпрос всеки ден. Всеки участник трябва да попълни регистрационна форма за участие и да посочи верен отговор.

    б) Всеки ден се излъчват по трима наградени, отговорили вярно на зададения въпрос, от предходния ден, като те ще бъдат избрани на случаен принцип и информирани за тяхната победа. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избрани в понеделник.)

    в) Играта започва на 01.12.2019 г., като възможността за участие в играта може да стане по всяко време на нейния период без да зависи от участие и даване на верен отговор в предходен въпрос.

Всеки ден в играта се излъчват трима наградени, отговорили вярно на въпрос, зададен от предходния ден, които ще получат една от седмичните награди. Всяка седмица ще се раздават три различни награди. Те ще се обявяват всеки понеделник в страницата на играта и във Фейсбук страницата на HiPP България.

ПРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА

    а) При попълване на регистрационната форма се счита, че участникът е прочел и приел общите условия и правилата на играта и приема да бъде задължаван към тях. Приемането на настоящите Правила е задължително условие за участие в Играта и участникът се задължава да ги спазва.

    б) С подаване на заявка за участие в Играта, всеки участник дава съгласие по чл. 4, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на личните данни по отношение на личните данни, които предостави във връзка с играта – име, фамилия, адрес, имейл.

    в) Участниците, опитали се да нарушат правилата за регистрация, ще бъдат автоматично дисквалифицирани

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един победител. Публично се счита съобщението на сайта на HiPP България www.hipp.bg. Лично се счита изпращане на съобщение на личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявявани всеки ден от 02.12.2019 г. до 25.12.2019 г. на сайта на HiPP България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. В рамките на един зададен въпрос, един участник може да спечели само една награда.

В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата в играта HiPP „Коледен календар“ спечелилите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.

Пожелаваме ви късмет и Весела Коледа!

Екипът на HiPP България

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара