Спечелете Huawei Nova 5T, смарт часовници и фитнес гривни


Краен срок - 31 декември 2019

Коледните празници са времето, в което подготвяме подаръци за нашите най-близки хора. Тъй като за А1 клуб нашите клиенти са именно това, имаме няколко приятни изненади за няколко участника в кампанията ни за месец декември.

Запознай се с новия хит пазара на умните устройства - смарт часовника Huawei Watch GT 2. Водоустойчив и въоръжен с акселерометър, жироскоп, сензор за измерване на пулса и ред други джаджи, този смарт часовник изглежда еднакво подготвен както за делова среща, така и за приключение в природата. Двама късметлии от кампанията ще получат именно Huawei Watch GT 2.

Други двама участници в кампанията пък ще имат причина да се захванат активно със спорт. Името на тази причина е новата фитнес гривна Huawei Color Band 4. С нея можеш да оптимизираш фитнес графика си и да следиш резултатите си със забележителна точност.

И накрая - но не и по важност - идва и ред и голямата награда. Един щастливец, участвал в кампанията ни за декември, ще получи чисто нов Huawei Nova 5T. При това в елегантен виолетов цвят. Може да говорим много за него. За мощния 8-ядрен процесор, за издръжливата му батерия, за прецизната му четворна камера. Но всичко това може да се оцени най-добре, когато телефонът е вече в ръцете ти.

Участник в Кампанията може да бъде дееспособно физическо лице:
(а) което към началната дата на Кампанията е абонат със срочен абонамент по действащ договор за услуги с А1 (с изключение на абонати на тарифни планове bob, Loop и blizoo) и
(б) е член на програмата А1 клуб; и
(в) което в Периода на участие изпълни условията по т. 4 по-долу. 3.2.

Съответното лице има право да участва в тегленето на наградите от Кампанията, ако няма непогасени изискуеми задължения към А1 и достъпът до услугите, които ползва, не е спрян през Периода на участие и към момента на получаване на наградата. 3.3. Участието в Кампанията няма за цел и не е обвързано с покупка на услуга и/или стока, предлагани от Организатора.

Всеки, който отговаря на условията по т.3 и желае да участва в Кампанията трябва да се регистрира, като:
1. посети Страницата на Кампанията;
2. прочете и приеме настоящите Правила, публикувани на Страницата на Кампанията;
3. попълни регистрационната форма, налична на Страницата на Кампанията, като въведе следните свои данни: две имена (име и фамилия), телефон за контакт, имейл адрес и клубен номер;
4. отговори на въпросите в наличната в Страницата на Кампанията кратка анкета;
5. потвърди своето участие, като изпрати попълнената регистрационна форма чрез кликване върху бутона „Изпрати“.

Един Участник може да се регистрира няколко пъти по описания ред. Независимо от броя на регистрациите един Участник може да спечели само една от наградите по т.5 по-долу.

Наградите от Кампанията са 5 /пет/ на брой : 1 бр. Huawei Nova 5T (цвят Purple); 2 бр. Huawei Watch GT 2 (Male, Brown); 2 бр. Huawei Color Band 4 (Black, Red).

Определянето на Участника, който ще спечели Наградата, се извършва посредством електронно теглене, чрез използване на специализиран автоматичен софтуер, в присъствието на комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от определянето на печелившия Участник. Тегленето се извършва по клубен номер, като печеливш Участник е лицето, притежател на клубния номер. Ако притежателят на клубния номер е различен от лицето, което се е регистрирало, се прилага т.6.6, последно изречение. 6.4. Тегленето ще се проведе на 07.01.2020 г. в централния офис на А1.

След определяне на печелившите Участници се изтеглят още 5 (петима) резервни печеливши Участници. Всеки резервен печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не отговаря на определените в тези Правила условия, не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7. от настоящите Правила.

В срок до 10 (десет) работни дни от определянето на печелившите Участници по реда на предходната т.6. (Разпределяне на наградите) Организаторът уведомява съответните печеливши Участници за спечелената награда чрез обаждане от кол-центъра на Организатора. Наградите ще бъдат получавани, съответно доставени в рамките на 10 (десет) работни дни, считано от деня, в който е осъществен контакт с печелившия Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара