Спечелете 15 козметични комплекта от коледния календар на Golden Rose


Краен срок - 31 декември 2019

КАЛЕНДАР НА КРАСОТАТА ОТ GOLDEN ROSE

Ние от Golden Rose приветстваме красотата във всички нейни форми и прояви. Чрез нашите продукти се стремим да помагаме на жените да преоткриват и подчертават своята. И тази година, през най-вълшебния период, искаме да Ви зарадваме с възможността да спечелите любимите си продукти.

Изберете с клик три дати от нашия Календар на красотата и разберете кои продукти се крият зад тях.

15 от Вас ще получат коледен подарък от нас с трите продукта, скрити под датите на календара.

Можете да направите подарък на любим човек, като споделите вашия подаръчен сет на неговата Фейсбук стена. Екипът на Golden Rose Ви пожелава топли и вълшебни празнични дни!

През периода на провеждане на онлайн играта желаещите да участват в нея трябва да посетят специално създадената за играта страница www.goldenrose.bg/beautycalendar.

Участниците трябва да изберат с клик три от датите на Календара на красотата, като под всяка от тях има скрити продукти с марка Golden Rose.

След като изберат 3 на брой скрити продукти, участниците трябва да се регистрират за томболата за награди, като въведат име, фамилия, телефон за контакт и имейл адрес.

Всеки участник може да се регистрира само един единствен път с един и същи имейл адрес.

Наградите, които могат да спечелят участниците в играта, са конкретните 3 продукта с марката Golden Rose, които са били отворени от съответния участник след клик върху датите на Календара на красотата, опаковани в красив козметичен несесер от Golden Rose.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез жребий, на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени 15 участници, които ще спечелят награда.

Победителите ще бъдат изтеглени на 02.01.2020 г. и имената им ще бъдат обявени в секция Печеливши на микро страницата на играта: www.goldenrose.bg/beautycalendar, както и на facebook страницата www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria/

Печелившите участници ще получат наградите си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка ( три имена, телефон,точен адрес и нюансите на избраните от него продукти). Срокът за получаване на наградата е 45 дни след свързване с победителя и изпратени от негова страна данни за доставка . Организаторът и Изпълнителя не носят отговорност за забавена доставка поради действия на куриерската компания, както и при неизвършена на доставката поради неточно предоставени данни от печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара