Спечелете всяка седмица 25 коледни комплекта с лакомства от Milka


Краен срок - 25 декември 2019

Предай нататък коледната нежност.

Има ли човек в живота ти, който дава всичко за другите, без да търси нищо в замяна? Кажи „Благодаря“ с нежен коледен жест! Остави послание на коледната Milka елха и спечели нежни награди за двама.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

За да участва в Промоцията /Играта/, всеки участник трябва дa:

Стъпка 1: Влезе на сайта www.game.milka.bg

Стъпка 2: Създаде своя картичка, като:
        - избере от предефинираните варианти на коледна играчка за елха
        - избере от предефинираните варианти на текст или да напише свободен текст (в рамките до 150 символа).

Стъпка 3: Попълни регистрационна форма за участие (всички полета са задължителни):
        - да въведе captcha code
        - да въведе мобилен номер
        - да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на

Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.game.milka.bg

В случай че участник е избрал предефиниран вариант на текст и е попълнил регистрационната форма, той/тя влиза автоматично в седмичната томбола за награда.

В случай че участник е написал свободен текст (в рамките до 150 символа) и е попълнил регистрационната форма, е необходимо картичката да мине одобрение от администратор в рамките на 24 часа от нейното създаване с цел елиминиране на участия с обидно и нецензурно съдържание. Ако предложението бъде одобрено, то участникът влиза в седмичната томбола за награди, а създадената от него картичка се добавя в галерията.

Всеки участник може да види създадените от него картички, независимо дали е използвал предефиниран текст или е създал свой (в рамките на 150 символа), като посети подстраница „Галерия“ и въведе мобилния си номер, с който се е регистрирал при участие, в посоченото поле за търсене.

Всеки участник може да сподели картичката/ите си чрез бутон за споделяне във Facebook или да я изтегли на персоналното си устройство, като това не е задължително условие от регистрацията и участието в томболата за награда.

Мilka продуктов пакет – общо 75 броя за периода на Промоцията (Игратa), разпределени на седмичен принцип, по 25 броя за периода на Промоцията, както следва:
        1. Период 1 – 05.12 – 11.12.2019 г. включително – по 25 броя печеливши на двойни Milka продуктови пакета.
        2. Период 2 – 12.12 – 18.12.2019 г. включително – по 25 броя печеливши двойни Milka продуктови пакета.
        3. Период 3 – 19.12 – 25.12.2019 г. включително – по 25 броя печеливши двойни Milka продуктови пакета.

Всеки Milka продуктов пакет съдържа:
        • 1 брой Milka снежни топки с Oreo парченца 112 г
        • 1 брой Мilka подаръчен комплект 163 г
        • 1 брой Milka бонбони микс 141 г
        • 1 брой Milka снежен човек мус 30 г
        • 1 брой Milka коледен микс 126 г
        • 1 брой плюшена играчка Angry Birds с Milka шоколадови продукти 83 г

Всеки изтеглен печеливш получава два продуктови пакета Milka. Вторият продуктов пакет може да бъде подарен от печелившия на друг човек.

Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта. Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.game.milka.bg

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда за периода на Промоцията /Играта/.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423069 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен телефон и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации в рамките на всеки един от периодите на Играта. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник може да направи максимум 15 регистрации за целия период на Играта.

Един участник може да спечели една награда за целия период на Играта.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара