Спечелете iPhone 11 и iWatch 3


Краен срок - 30 януари 2020

Откажете се от хартиена фактура в периода от 16.12.2019г. до 30.01.2020 г. включително и участвайте в томбола за 1 брой iPhone 11, 1 брой iWatch 3 и 10 билета за кино в Cinema city.

Кампанията важи на лицензионната територия на „Овергаз Мрежи“ АД

Право на участие в кампанията имат всички настоящи битови клиенти, физически лица, които получават хартиената си фактура.

Всеки настоящ битов клиент, който отговаря на условията в т.4. и се е отказал от хартиената си фактура в периода на кампанията, участва в томбола за спечелване на 1 бр. - iphone 11, 1 бр. - iwatch 3 и 10 билета за кино в Cinema city. Печелившите ще бъдат определени на лотариен принцип и обявени на 03.02.2020 г. на страницата на Овергаз във Facebook - https://www.facebook.com/overgas/.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени във Фейсбук (Facebook) страницата на „Овергаз Мрежи“ АД https://www.facebook.com/overgas/. Победителите трябва да изпратят на лично съобщение своите данни за контакт, за да получат наградите си. Всеки код е валиден за един човек за посещение на една прожекция на 2D, 3D, IMAX 2D и 3D филм, както и за премиерни прожекции. Ваучерите важат само за прожекции в кина от веригата на Cinema City до 15.03.2020 г., с включени 3D очила. Кодът не е валиден за предпремиерни прожекции и за 4DX.

Условията по т.5. на кампанията не са приложими за битови клиенти, които вече са се отказали от хартиената си фактура.

Ползване на наградите - Ваучерите за кино важат само за обектите на Cinema City, обявени на страницата http://www.cinemacity.bg/.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара