25 дни подаръци от коледния календар на notosgalleries


Краен срок - 25 декември 2019

Остават 25 дни до Коледа!

            notosgalleries официално обявява декември за МЕСЕЦ НА ПОДАРЪЦИТЕ!

Всеки ден до Коледа, мислено ще отваряме нашият advent календар и ще подаряваме по един ексклузивен подарък на наш последовател!

            КАК?

    Станете наш последовател в Instagram и Facebook.
    Следете постовете в Instagram, всеки ден от 1-ви до 25-ти декември.
    Прочетете условието на дневната игра в текста под поста.
    Харесайте и коментирайте поста с подаръка, който желаете да спечелите. Разкажете ни на кого желаете да го подарите, тагнете приятел или дори себе си… повече коментари по-голям шанс!
    Заповядайте в notosgalleries да получите вашият коледен подарък от нас!

Защото тази Коледа, notosgalleries означава ПОДАРЪЦИ!

Играта е достъпна за територията на Република България,

Условията на всяка днесвна игра се обявяват в официалният Instagram канал на notosgalleries.

Продуктите участващи в играта са реални продукти от асортиемнта на магазина, осигурени от официалните партньори на notosgalleries в конкретни размери, които следва да бъдат обявени в условията на всяка дневна игра. Подмяна за друг размер и цвят на артикулите не е възможна.

Продуктите не могат да бъдат заменени за други подобни на марката производител/дистрибутор както и за стойността им в лева или ваучери за подарък.

Промоционалната игра не се комбинира с други ваучери за отстъпка или намаления.

Спечелените подаръци се пазят за получаване ДО ЕДИН МЕСЕЦ (30 дни) СЛЕД ДАТАТА НА ТЕГЛЕНЕ. След тази дата се въвеждат отново в системата за продажби на магазина, победителят губи правото си на безплатен подарък.

Спечелените подаръци се приемат от победителите на място в магазина. В случай на невъзможност и желание подаръка да бъде изпратен по куриер, разходите за транспорта се поемат от победителя.

Участвайки в играта, приемате в случай печалба публичният ви Instagram/Facebook профил да бъде обявен в социалните и онлайн медии на notosgalleries Bulgaria.

Подаръка за съответния ден се обявява сутрин и се тегли на случаен принцип от всички коментирали. Тегленето се обявява с Instagram story видео, вечерта на съответния ден.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара