Спечелете страхотни награди от коледния календар на Kaufland


Краен срок - 24 декември 2019

Участието в Играта се осъществява по следния начин:

Всеки ден в периода 01.12.2019 г.-24.12.2019 г., всички, които желаят да се включат в Играта, могат да направят това, като отворят чрез кликане прозорчето с датата, на която участват, от Коледния календар, който е публикуван на сайта www.kaufland.bg, да попълнят формуляр за участие и да играят в разпределението на дневните награди.

Всеки участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: обръщение, име, фамилия, населено място, имейл адрес и телефонен номер за връзка, поле за съгласие за обработване на предоставените лични данни, поле за приемане на Условията на играта и потвърждаване, че участникът е навършил 18 години, поле за съгласие за получаване на Kaufland Newsletter и поле за сигурност. Задължителните полета с лични данни, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия, населено място и телефонен номер.

Предоставянето по желание на участника на допълнителна информация (извън посочената в предходното изречение) е доброволно и не е задължително условие за участие. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland чрез Kaufland Newsletter на посочения имейл адрес не е условие за участие в Играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

С попълването на онлайн формуляра участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани от Kaufland за целите на играта, а, в случай че бъдат обявени за печеливши, Организаторът да публикува техните данни (имена, населено място, снимка и видеоматериал от награждаването) по избран от дружеството начин, включително на интернет страницата на Kaufland и на страници на Kaufland в социалните мрежи.

При непълни и неверни данни на участник в Играта, участието ще се счита за невалидно. Участието не е възможно преди започването или след изтичането на посочения в Раздел 2 период.

В случай че опитите за свързване с печеливш участник са неуспешни в рамките на 3 (три) работни дни след тегленето на наградите, същият губи правото да получи своята награда и ще бъде награден резервен печеливш.

Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:
* 60 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 30 лева
* 6 бр. фитнес гривна Garmin Vivosport
* 8 бр. блендер Nutribullet
* 6 бр. Delimano Еър Фрайър
* 10 бр. електрическа четка за зъби Philips , Sonicare ProtectiveClean 4300
* 10 бр. кафемашина Krups NESCAFE Dolce Gusto KP100B31
* 6 бр. мултифункционален кухненски процесор Delimano Мултипрактик 7в1
* 3 бр. Delimano Прешър Мултикукър Про
* 3 бр. Ultra Slim Philips LED Телевизор 50"
* 6 бр. електрическа тротинетка Xiaomi Mijia M365
* 6 бр. прахосмукачка робот Rowenta RR6925WH

Участниците могат да видят наградите, за които участват, чрез кликване на прозорчето от Коледния календар с датата, на която попълват онлайн формуляра.

Коректно попълнени формуляри следва да бъдат изпращани чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на съответния ден, за който се играе. Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите за
деня.

Наградите ще се теглят на случаен принцип, в присъствието на комисия, съставена от представители на следните звена на Kaufland: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Тегленията на наградите ще се проведат, както следва:
- На 06.12.2019 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 01-05.12.2019 г.
- На 13.12. 2019 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 06-12.12.2019 г.
- На 20.12. 2019 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 13-19.12.2019 г.
- На 27.12. 2019 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 20-24.12.2019 г.

Печелившите имена ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри за участие.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани - с телефонно обаждане до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите. Само печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях телефон от телефонен номер +359 2 80 82 025 от страна на „Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД, в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване с Участниците.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 4 седмици от провеждане на тегленето.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара