Събери и вземи книга 'Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков от Lidl


Краен срок - 22 декември 2019

Тази година ние от ЛИДЛ България заедно с нашите шеф-готвачи Манчев и Шишков и етнографa гл. ас. д-р Мария Маркова от БАН предприехме дълго пътешествие назад към корените на родното.

Запитахме се какво са отглеждали предците ни преди 200, 300, че и повече години и как са се прехранвали? Разровихме се в архивите, за да открием рецепти от старата българска кухня. Посетихме българските производители, за да подберем истински добрите родни продукти. А после избърсахме праха от вехтите чугунени тигани и глинени подници и запалихме огнището, за да приготвим бабините ястия.

Така се появи тази книга с историята на родната кухня и с 55 традиционни рецепти през кулинарния прочит на Манчев и Шишков. Всяка рецепта е придружена от етнографска бележка и превърната в приказка за готвене.

Заповядай, запознай се с непознатата родна кухня!
 
Книгата не подлежи на редовна продажба и е част от кампания, обвързана с покупка.

Пазарувай в LIDL и за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон ще получиш стикер с 1 точка. Залепи 5 точки върху специалната безплатна карта, която се раздава на касите в магазините ни, и ще получиш книга „Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков“. Кампанията е валидна в магазините на LIDL България от 02.12. до 22.12.2019 г. или до изчерпване на количествата в рамките на този период.

Представяне на две или повече карти със залепени общо 5 (пет) стикера (точки) на тях не дава право за получаване на книга. Книгата „Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков“ може да се получи в периода от 02.12.2019 г. до 22.12.2019 включително или до по-ранното изчерпване на количествата в посочения период. 

Общият брой на книгите, количественото им разпределение в магазините на Лидл и периодичността на доставките са внимателно и предварително определени. Въпреки това е възможно поради засилен потребителски интерес преди края на периода на Кампанията книгите да се изчерпят временно или постоянно в отделни магазини или в магазинната мрежа на Лидл. Поради това Лидл не може да гарантира наличност на книгата във всички свои магазини и във всеки един момент от периода на Кампанията.

Общият брой на стикерите и картите, необходими за участие в Кампанията, количественото им разпределение в магазините на Лидл и периодичността на доставките са внимателно и предварително определени. Въпреки това е възможно поради засилен потребителски интерес към Кампанията преди края на периода на Кампанията стикери и/или карти временно да не са налични в отделни магазини или в цялата магазинна мрежа на Лидл, т.е. участието в Кампанията да бъде затруднено или невъзможно. При възникване на такава ситуация Лидл ще предприеме всички разумни мерки да осигури в обективно възможния най-кратък срок нови наличности на стикери и/или карти. Въпреки това Лидл не може да гарантира наличност на стикери/карти във всички свои магазини във всеки един момент от периода на Кампанията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара