Спечелете ваучери за пътуване от New Wave Holidays


Краен срок - 1 декември 2019

#ИГРА
Ако обичате да пътувате, сега е времето да се включите в нашата игра. ✈️

🎁 Наградата е 1 ваучер, на стойност 100лв., и 2 ваучера, на стойност 50лв., които може да използвате на сайта на https://www.newwave.bg/

➡️ Как да участвате в играта:
🔹 Напишете в коментар мечтаната от вас дестинация за зимните празници и тагнете хората, с които искате да отидете там. 🎄😋
🔹 Продължителността на играта е от 01.11 до 01.12 включително.

🤗 Тримата победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип, от всички отговорили с коментар под поста, като първият изтеглен ще получи голямата награда - ваучер от 100лв., а другите двама - ваучер на стойност 50лв., и ще бъдат обявени на страницата на New Wave Holidays на 02.12 и ще се свържем с тях на лично съобщение.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на „New Wave Holidays“, членове на техните семействата, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на играта.

Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на New Wave Holidays на 02.12.19. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от всички отговорили с коментар под поста. Победителят се съгласява доброволно да предостави лични данни за местоживеене, за да бъде изпратена наградата му.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара