Спечелете чистно нов автомобил Toyota Aygo


Краен срок - 11 януари 2020

Зимата чука на вратата, подготви се ти бързо да спечелиш колата! Тази година Кеш Кредит ти предлага възможност да грабнеш ГОЛЯМА награда – чисто НОВА КОЛА за празниците.

От 11.11.2019г. до 11.01.2020г. всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава скреч карта, с която може да се окаже големият победител и да сложи най-уникалният подарък под елхата!  А това е именно участие в томбола за нов автомобил Toyota Aygo или подарък целия кредит.

Чудиш се какво да купиш за празниците или пък искаш да се поглезиш? Ела в офисите ни или влез в сайта ни и опитай късмета си!

Кампанията се реализира в търговската мрежа на ОРГАНИЗАТОРА. Комуникацията се извършва и на официалния сайт на ОРГАНИЗАТОРА - www.cashcredit.bg, в търговската мрежа на Кеш Кредит, както и в социалните мрежи - Facebook.com, Viber и Instagram. Кампанията се организира и провежда на цялата територия на Република България.

ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява парични и предметни награди на 21 свои клиенти, кандидатствали и усвоили кредит през уебсайта или във офисите на компанията и изтеглили печеливши скреч карти, по време на Кампанията:

Парични награди:

* 20 бр. кредит от типа Кредитна линия и Кеш на ден – до 4000 лв. (клиентът не заплаща изтегления от него кредит).

Предметни награди:
* 1 бр. автомобил Toyota Aygo

Право на участие В Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на професионално заетите с Кампанията лица, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица.

За участие в Kампанията е необходима покупка на някой от продуктите на Кеш Кредит през уебсайта или в офисите на компанията. Всеки клиент, усвоил кредит през уебсайта или в офисите на компанията в периода на Кампанията, автоматично получава право на участие в нея. В периода на Кампанията, всеки кандидатствал и усвоил кредит през уебсайта или в офисите на компанията и изтеглил печеливша скреч карта (за директен подарък кредит или за участие в томбола за автомобил), може да спечели 1 от наградите. Печелившите участници се определят на случаен принцип. Всеки клиент, усвоил кредит през уебсайта или в офисите на компанията, получава скреч карта, която може да бъде печеливша или непечеливша. За наградата лек автомобил клиентът трябва да участва в допълнителна томбола, определена в зависимост от изтеглената скреч карта.

Печелившите участници в Кампанията „Коледни чудеса с Кеш Кредит” ще бъдат определяни чрез скреч карта, предоставена на място в офисите или представена на уебсайта на ОРГАНИЗАТОРА на всеки клиент, кандидатствал и усвоил кредит през уебсайта или в офисите на компанията. За наградата лек автомобил клиентът трябва да участва в допълнителна томбола, определена в зависимост от изтеглената скреч карта. Участникът, спечелил лек автомобил, ще бъде изтеглен в първите дни след кампанията в периода 13.01.2020 г. – 15.01.2020 г. в присъствието на нотариус, а връчването на наградата ще се случи в периода 20.01.2020 г. - 24.01.2020 г.

Печелившите могат да получат наградите в офис на ОРГАНИЗАТОРА. 8. ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност спрямо участник, обявен за победител, който е предоставил невалиден имейл или телефон за контакт, грешни имена или няма навършени 18 години. В който и да е от тези случаи, ОРГАНИЗАТОРЪТ има право да лиши такива лица от получаване на награда, тъй като те не отговарят на ПРАВИЛАТА за участие.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара