Напиши мнение и спечели смартфон Huawei PZ


Краен срок - 19 януари 2020

Да спечелиш Смартфон, за това че си написал мнението си?

Актуалната новост днес в ревю- културата, е възможността да спечелите смартфон Huawei PZ, пишейки мнение за фирма, работеща в България, независимо от бранша. 

Но, какво се очаква от вас, за тази чудесна награда?

Накратко казано, пишеш мнение и участваш в томбола!

Колкото повече мнения пишеш в сайта, след като си се регистрирал като потребител, толкова шанса ти да спечелиш е по -голям.

Условието е да се публикуват реални коментари с оценки за фирми, на които сте били клиенти. Естествено, изискването е мнението да е адекватно, релевантно и да не е публикувано от анонимен потребител. Да не подвежда и да не обижда. Да се спазва добрия тон, етиката и законите на страната ни. Иначе всеки над 16г. може да участва и е добре дошъл!

Амбициозният проект TvoetoMnenie.bg цели да събере на едно място фирми и потребители. На общата платформа следва да се споделя опита на всички, с цел да подпомагане на другите в избора им на продукт, услуга, фирма, доставчик и прочие.

Така от тази, своеобразна арена, мнението на всеки клиент ще бъде “чуто”, а това не е никак малко!

Мотото на сайта е: Зад всяко мнение се крие опит, който има значение.

Тоест, платформата дава гласност на Твоето Мнение в БГ!

Всяко едно ревю е крачка напред за фирмата, защото така фирмите имат шанса да “чуят” гласа на своите клиенти. Да приемат благодарности и да приветстват градивна критика. И естествено да осъществят обратна връзка.

Доволният клиент е по - добра реклама от всяка друга. А, това е и стремежа на всяка фирма! Да се открои, да е лидер и да е предпочитана сред останалите! Да има лоялни и щастливи клиенти!

Участието в томболата, след написано мнение в сайта на TvoetoMnenie.bg, е възможна до 23:59 ч. на 19.01.2020 г. Печелившият ще се тегли на  20.01.2020 г, измежду всички регистрирани в томболата с мнение!

Не чакай, а пиши мнения и спечели! Със сигурност имате опит, който искате да споделите.

Huawei PZ е наградата за ТВОЕТО МНЕНИЕ!

Участвай сега!

Избери фирма от каталога и напиши своето мнение!

Напиши своето мнение за фирма, на която си бил клиент!

Екипът от Модератори и Администратори на TvoetoMnenie.bg си запазва правото да редактира, цензурира или премахва отзиви, мнения, ревюта и по свое усмотрение в случай, че нарушават добрия тон и етика.

В томболата Не участват мнения оставени от анонимен потребител!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара