Спечелете уикенд за двама в Банско и всеки ден продукти Olympus


Краен срок - 20 декември 2019

Светът отново е в очакване на Коледа и отново настроението е празнично! Но тази Коледа студен чай Olympus и Radio Fresh! ти предлагат не само да чакаш Коледа, а сам да я откриеш!

Участвай в играта "Открий Коледа", превърни се в празничен детектив и дай шанс на късмета си за дневна награда: комбинация от продукти с марка Olympus и голямата награда в края на играта: уикенд за двама в Green Wood Hotel & Spa - Банско!

Ако желаеш да спечелиш наградите и да тестваш своята наблюдателност и съобразителност, влез във facebook или Instagram профила на радиото. Всеки ден там ще намираш изображение на уютно кътче от коледен дом. Разходи се в празничната стая, в която, сред многото други предмети, има скрити бутилки студен чай Olympus, с различни апетитни вкусове: мента, праскова, лимон и арония.

Отговори на имейл igra@radiofresh.bg колко са бутилките в съответния ден, като имаш предвид, че често те ще са на различни места, ще са с променен брой, така че всеки ден може да играеш като за пръв път и отново да си дадеш шанс за наградите! Не забравяй в имейла с верен отговор да добавиш как се казваш, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, в случай ще спечелиш.

Да повторим ли отново наградите? Всеки ден може да спечелиш комбинация от продукти с марка Olympus… Това обаче не е всичко - в края на играта един от всички, участвали в целия период на кампанията, ще спечели голямата награда – уикенд за двама в Green Wood Hotel & Spa - Банско!

Открий Коледа със студен чай Olympus и Radio Fresh!

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара