Спечелете телефони Nokia, пътувания до Солун и още награди


Краен срок - 20 ноември 2019

Сигурни сме, че имаш много забавни и незабравими моменти от последната си почивка или любим кадър, заснет в правилната секунда. А какво по-хубаво от това да споделиш любимата си снимка с приятели и други пътешественици.

Качи я в приложението 15toGO и участвай, за да спечелиш най-новия модел на Nokia 7.2 и да имаш ново “оръжие” за запаметяване на прекрасните моменти, които предстоят. Очакват те и още много награди, като една от тях е бузуки уикенд за двама в Солун!

ЗА ВКЛЮЧВАНЕТО В ИГРАТА НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ИЗВЪРШВА КАКЪВТО И ДА Е ВИД ПОКУПКА ИЛИ ЗАПЛАЩАНЕ

Играта е отворена за лица на възраст 18 (навършени преди датата на участие) или повече години. Гражданите на всички страни по света имат право да вземат участие в Играта. Служителите на 15toGO или който и да е от спонсорите и неговите филиали и членовете на техните близки семейства нямат право на участие.

Всеки потребител на платформата има право да създава само по един профил. Един човек има право да спечели само една награда.

Участниците, които използват фалшива онлайн идентичност, за да имат повече регистрирани включвания в Играта и които нарушават правилата и ще бъдат дисквалифицирани без допълнително предизвестие и ще изгубят правото да спечелят награда.

Участията, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително предизвестие. Организаторът си запазва правото да премахва всяко съдържание, което се счита за неподходящо, несъвместимо с кампанията, обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на Организатора ще бъде смятано за окончателно и не подлежи на обжалване.

За да се включите в Играта, трябва да преминете през следните стъпки:

    Изтеглете приложението 15toGO на Вашия смартфон
    Създайте профил в платформата 15toGO.
    Качете снимка на платформата 15toGO, включвайки следния хаштаг към нейното описание – #Nokia15Moments
    Когато каченото от Вас съдържание с хаштага се харесва и коментира от останалите 15toGO потребители, увеличавате шансовете си да спечелите голямата награда на Играта.

Спонсорите предлагат следните награди, които са описани по-долу, на всички, включили се в Играта:

Първа Награда (Голямата награда):
Телефон Nokia 7.2 + 2 безплатни места на пътуването „Бузуки Уикенд в Солун“

Телефонът има следните спецификации:

    Главна камера: 48MP, f / 1.8, (широка), 1/2 “, 0.8µm, PDAF
    Характеристики: Zeiss оптика, LED светкавица, панорама, HDR
    Видео: 2160p @ 30fps, 1080p @ 30fps (gyro-EIS)
    Слот за карта: microSD, до 512 GB (специален слот)
    Вътрешна памет: 64GB 4GB RAM, 64GB 6GB RAM, 128GB 6GB RAM
    Размер: 6.3 инча

Пътуването „Бузуки Уикенд в Солун“ се организира от лицензирания туроператор Tripsy Club. Обиколката започва и завършва в Солун. Моля, имайте предвид, че транспортът до и от Солун не е част от наградата.

Наградата включва:

    2 нощувки със закуски в хотел Olympia 3*
    Организация и представител на екипа на място през цялото пътуване
    Пътна застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие от 10 000 евро – издадена от ЗАД “Армеец”

Втора Награда (Наградата за подгласника):
Телефон Nokia 800 Tough + €100 в Кредит за Пътуване

Телефонът има следните спецификации:

    Основна камера: 2 MP
    Характеристики: SNS приложения, MP4 / H.264 player, MP3 / WAV / AAC плейър, Organizer, Voice memo, Predictive text input
    Слот за карта: microSD, до 32 GB (използва споделен слот за SIM)
    Вътрешна памет: 4GB 512MB
    Размер: 2,4 инча

Кредитът за Пътуване може да се използва само и единствено на платформата 15toGO, за да резервирате пътувания и по този начин да намалите цената на пакетите, предлагани на 15toGO. 1 Кредит за Пътуване се равнява на 1 евро.

Други Награди:
3 чанти, 4 суитчърa, 5 шапки, предоставени от Nokia

Аксесоарите са брандирани с фирменото лого на Nokia.

Печелившите ще трябва да ни предоставят съответните адреси, на които могат да бъдат изпратени наградите от Играта. В случай, че не го направят, наградите няма как да им бъдат предоставени.

Спечелилият основната награда ще бъде избран на случаен принцип сред 15-те потребители, които са качили снимки с най-много интеракции. Алгоритъмът на 15toGO отчита като “интеракция” всички „харесвания“ на снимката на потребителя, както и коментарите на всички уникални потребители под нея. Използването на опцията „Споделяне“ не увеличава директно шансовете на участниците да спечелят голямата награда. Спечелилите останалите награди ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници, независимо от популярността на споделеното от тях съдържание.

Победителите ще бъдат избрани в петък на 22 ноември 2019 г. сред всички получени приемливи участия. Вероятността да се спечели дадена награда зависи от броя на регистрирани приемливи участия. Печелившите бъдат обявени на страницата на 15toGO във Facebook (https://www.facebook.com/15toGO/) и те ще бъдат също така уведомени по електронна поща (на имейл адреса, използван за регистрация на платформата).


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара