Спечелете подаръци за Коледа от SOpharmacy


Краен срок - 15 декември 2019

Участието в играта не се обвързва със закупуването на продукти.

Всеки участник трябва да попълни в Коледния каталог на SOpharmacy списъка с членовете на семейството си, които той си избере, както и подаръка от Коледния каталог на SOpharmacy, който би искал да подари на всеки от избраните от него членове на семейството си.

След успешното попълване на списъка всеки участник трябва да направи снимка на списъка и да я качи на стори в Инстаграм профила си с хаштаг  #SOpharmacyWishes

Сумата на всички избрани подаръци от един участник не трябва да надвишава 100 лева.

След края на периода на играта на лотариен принцип ще бъдат изтеглени петима печеливши участника, като всеки от тях ще спечели всички посочени подаръци от списъка му в Коледния каталог на SОpharmacy.

Всеки участник може да участва само с 1 списък с членовете на семейството си и избрани от него подаръци за всеки от тях.

Имената (или посочените имена в профилите в Инстаграм) на спечелилите участници ще бъдат обявени на стори в Инстаграм профила на аптеки SOpharmacy (sopharmacybg) на 16.12.2019 г.

Лицата, чийто имена са обявени като печеливши, трябва да се свържат с Организатора посредством лично съобщение в профила на sopharmacybg в Instagram, за да бъдат уточнени трите им имена, точен адрес и телефон за контакт до 17:00 часа на 17.12.2019 г.

Ако след този срок Организаторът не е получил необходимата му информация за изпращане на спечелената от конкретния участник награда, на 18.12.2019 г. организаторът еднократно тегли и обявява нови печеливши до попълване на първоначално обявената бройка награди. В последвалата допълнителна томбола нямат право да участват спечелилите в първата томбола участници.

Наградите ще бъдат доставени в срок от 1 месец от получаване на данните на всеки спечелил участник на посочените по т.4 адреси на участниците от куриер за сметка на Организатора. Доставка се извършва само на територията на Република България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара