Спечелете 25 специални комплекта за домашни пекари


Краен срок - 8 декември 2019

Сподели любимата празнична рецепта на твоето семейство

Спечели един от 25-те специални комплекта за домашни пекари. Всичко, което трябва да направиш, е да споделиш любима празнична рецепта за сладкиш, питка, торта, курабийки или друг празничен сладкиш на твоето семейство. В периода от 18 ноември до 8 декември изпрати подробно описание на рецептата и снимка на крайния резултат на имейл адрес promo@oetker.bg. Мейлът трябва да съдържа наименование на рецептата, необходими продукти, описание на начина на приготвяне и снимка на крайния резултат, име и фамилия на участника, населено място. Ако си спазил всички правила, участваш в тегленето за наградите.

На 10 декември ще обявим имената на печелившите. Споделяй рецепти и спечели награда!

Всеки Участник има право да изпраща повече от 1 рецепта и това увеличава шанса му за спечелване на награда.

Участието в играта не е обвързано с покупка. В предложените рецепти не е задължително използването на продукт/и на Dr. Oetker.

С участието си в играта Участникът се съгласява снимката и рецептата да бъдат показвани, споделяни и промотирани във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria от негово име.

Изпратените от Участниците рецепти и снимки ще бъдат публикувани в специално създаден за целта албум във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria на интернет адрес www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.

Към снимките ще бъдат прилагани строги изисквания. Качените фотографии трябва да отговарят на следните изисквания:

    Участникът, който изпраща снимката, трябва да е неин автор. Не се допуска, авторът да е неизвестен или различен от изпращащия. Умоляват се Участниците да не използват, копират или си приписват чужда кулинарна заслуга. Участникът, изпратил снимката, носи отговорност за нейното авторство.
    Снимките и рецептите не бива да съдържат рекламни послания или да рушат авторитета на дадена марка.
    Изрично се забраняват и няма да бъдат публикувани снимки с еротичен и/или порнографски характер, такива, които внушават насилие, национална, политическа, етническа, религиозна и/или расова нетърпимост, възхваляват или оневиняват жестокост или насилие, или противоречат на българското законодателство, обществения ред и добрите нрави.

Рецепти и снимки ще бъдат публикувани, ако:

    рецептата е написана на кирилица;
    снимката отговаря на рецептата;
    снимката е на фокус, без размазвания или петна;
    снимката съдържа само кулинарното изделие (без приятелите, съседите, децата, близките, домашните любимци и др.);
    снимката няма водни знаци или други означения, освен ако не е личен знак на Участника;
    снимката изобразява цялостния вид на кулинарното изделие.

Организаторът си запазва правото да не публикува дадена рецепта, ако не са спазени гореописаните изисквания, и тя няма да бъде включена в тегленето на наградите.

Всички Участници, които са изпълнили условията за участие, и чиито рецепти са били публикувани в специално създадения за целта албум във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria, имат право да участват в теглене на печелившите на случаен принцип и да спечелят една награда.

Имената на печелившите Участници (така както са били подадени с изпратените рецепти) се обявяват във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria на 10.12.2019 г. до 15:00 ч. Печелившите ще бъдат уведомени с отговор на изпратения от тях мейл.

След изтеглянето на печелившите, публикуването на имената им във фейсбук страницата на Организатора и уведомяването им по имейл, печелившите трябва да се свържат с Организатора в рамките на 5 (пет) работни дни на имейл адрес promo@oetker.bg от същия адрес, от който са изпращали рецепти за участие, и да предоставят данни за изпращане на наградата: три имена, валиден адрес и телефонен номер.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора на посочения адрес в срок до 20 (двадесет) работни дни от получаването на данните на спечелилия Участник. Наградата може да се получи само лично от Участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице.

Един участник има право само на една награда за целия период на играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара